8x de tofste zomerjassen

23-04-2021 08:00

Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil. Ohja, en één zwaluw maakt nog geen zomer. Ik kan nog wel even doorgaan, maar er zijn genoeg spreekwoorden en gezegdes die betrekking hebben op het Hollandse zeeklimaat. Want één ding is zeker: niets zo veranderlijk als het weer!  Dus nu de temperaturen weer in de lift zitten is er één musthave die zodoende bovenaan ieders wishlist prijkt: een zomerjas!

 

De jas is ieder seizoen met recht het meest gedragen item in ieders garderobe. En dus kan dat best een zoektocht zijn, ook voor een zomerjas! Al gaan we bij het uitzoeken van een zomerjas minstens net zo kritisch te werk als het uitzoeken van een winterjas, het eisenpakket zit toch nét een tikkeltje anders in elkaar. Waar een winterjas vooral niet te kort en heel warm moet zijn, willen we zomers graag een jas die niet te warm, maar ook zeker niet te koud is. Daarnaast staan de criteria hip, leuk én kwalitatief goed voor een zomerjas hoog op het lijstje, dat snappen wij bij Kixx maar al te goed. En Kixx zou Kixx niet zijn als we je het graag gemakkelijk maken, dus om je een beetje op weg te helpen zocht ik de 8 tofste zomerjassen van dit seizoen voor zowel jongens als meisjes voor je uit!

 

What’s trending?

Monochrome designs, eyecatcher logo’s en contrasterende kleuren: dat is wat we terugzien bij de boys dit seizoen. Kan het voor jouw kid niet opvallend genoeg zijn? Kies dan voor een jas in een toffe kleur of met een printje, zoals de jassen van CarlijnQ (2) en Napapijri (8). Gezegend met een youngster die verkocht is een bepaald merk? Dan is een jas met een niet te missen logo zoals het exemplaar van Levi’s (3) een absolute mushave. Liever een jas die zich moeiteloos met iedere outfit laat combineren? Een spijkerjack zoals die van Name It (5) is altijd een goed idee!

 

Alert! Op zoek naar een tof exemplaar dat aan alle denkbare criteria voldoet en ook nog eens vriendelijk is voor de portemonnee? Check dan de toffe aan twee kanten draagbare jas van Vingino (4).