De ugly sneaker trend

15-03-2020 08:00

Je kunt er niet om heen en met het zomerzonnetje zo langzaamaan is het ook best wel weer tijd voor een nieuw paar schoenen. Wij geven je alvast een tip, de ugly sneakers is een trend die je zeker niet mag overslaan!

En deze trend is echt voor iedereen weggelegd, want de ugly sneakers zijn er in heel veel verschillende vormen en maten. Naast hotter dan hot ook nog eens heerlijk comfortabel. Ze maken hun naam dan ook meer dan waar, want echte beauty’s zijn het niet. Dikke en groffe zolen gecombineerd met verschillende soorten leer afgewerkt in a million colours en prints. Oneindig te combineren in allerlei looks, een echte musthave voor in de WomensCloset.

Elk merk heeft een ugly sneaker in de collectie. Moet ook wel, want waar je vorig seizoen alle bloggers, vloggers en influencers deze shoe-candy al rockten is het nu ook tijd voor de rest van Nederland. Kijk snel mee, want wij hebben de leukste voor je op een rij gezet.

  1. Neem die van Toral bijvoorbeeld, een toffe en super voorbeeld van de ugly sneaker. Een grove zool in combinatie met on trend dierenprints. We love it en deze kopieren en plakken wij maar al te graag in ons winkelmandje. 

  2. Ook voor de kleine portomonee is deze trend meer dan bereikbaar. Bristol bijvoorbeeld heeft meerdere modellen die vallen onder ugly. Deze gele zijn slechts € 34,95 en helemaal volgens de trends du jour met het geel en goud. 

  3. Zelfs kakkie en classy Tommy Hilfiger doet mee aan deze trend. Deze sneaker met roze en geel is de meest uitgesproken, maar ook in basic wit met blauw en rood is deze sneaker een topper. 

  4. Het merk bij uitstek wat niet mag ontbreken in dit lijstje: Fila. Deze oude bekende is vorige zomer begonnen met deze sneakers en zijn daarom de echte starters van deze ugly trend. 

  5. Calvin Klein’s ugly ones zijn grof en vol kleur. Daarom te matchen met een heleboel, denk aan toffe jeans, flared broekje of maxi rok. Mix and style naar hartenlust.