Ibiza outfit in minimaat

16-08-2020 08:00

Ibiza outfit in minimaat

Op zoek naar een Ibiza outfit in minimaat? Hoe vinden jullie deze samenstelling? Wij zijn in ieder geval verliefd!

 

Geïnspireerd op de volwassenmode

Fris denim blauw gecombineerd met army groen. Niet alleen een sterk contrast in kleur maar door de verschillende details een goede combinatie samen. Geïnspireerd op de volwassenmode maar door de nonchalante uitstraling, ook perfectos in kindermaat.

 

Net even minder doorsnee

Amry groen zie je de laatste jaren steeds meer in de meidencollecties terug en dat begrijpen we helemaal, deze kleur is niet te besmettelijk, stoer en kleurt mooi bij ieder huidje. Iets wat je niet van iedere tint kunt zeggen. Naast een mooie kleur zijn de patches van dieren een leuke toevoeging en maken het jurk net even minder doorsnee.

 

Op dit moment ons favoriet

Het denimjasje met ruffles is op dit moment ons favoriet. Tof om te combineren met een lief jurkje maar ook leuk op een denim broek, of op een short. Beiden kleuren steken bovendien mooi af bij een getint, of zongebruind huidje. Zowel ikzelf als mijn meiden hebben de nodige items met ruffles in onze kast hangen. Vrolijk en heerlijk modisch.

 

De trend deze zomer

De sandalen met kwastjes zijn de trend deze zomer en dit paar is op een leuke manier, van de volwassen maten naar de kindermode vertaald. Deze zijn dan niet in lace up, maar met een handig bandje om de enkel vast te maken.Uitgevoerd in een mooie lichte kleur zodat deze bij iedere zomerse outfit te combineren zijn. En door het bandje met klittenband door de meisjes makkelijk zelf aan en uit te trekken.

 

Dit setje of één van deze items shoppen of meer informatie? Klik dan op één van de linkjes hier beneden of ga naar de site van Zalando.

 

Next spijkerjas|XTI sandalen|Jurk|