Back to School met TYGO & vito

17-08-2020 08:00

Back to School met TYGO & vito

Het zit erop, de zes weken zomervakantie zijn voorbij! Bij mij gaat de vlag stiekem wel uit hoor maar gelukkig hebben de kinderen er ook weer heel veel zin in. Mini man gaat beginnen in groep 6 en zijn Back to School outfit ligt klaar.

 

De eerste levering van TYGO & vito ligt inmiddels in de winkels en ik laat je vandaag één van mijn favorieten zien. Mini man draagt een te gekke sweater met coole print op een mooie, slimfit denim. De sweater is heerlijk zacht en draagt erg comfortabel. Het groen is ook dit seizoen weer helemaal hot dus daarmee zit je helemaal goed komende winter.

 

Hoe fijn is het om leuke en stoere kleding voor je zoon te shoppen en dat het dan ook nog betaalbaar is. Vooral met broeken is dat toch wel een dingetje bij ons hoor. Het is iedere dag weer een verrassing of mini man uit school komt met of zonder gat in zijn broek.

 

SOS Kinderdorpen
Vanaf augustus zal TYGO & vito van drie geselecteerde styles een afdracht doen aan internationale kinderontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen. Wat een geweldig initiatief!

 

SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie. Voor meer informatie: https://www.soskinderdorpen.nl/

 

De jeans die mini man hier draagt is zo’n item waarbij een deel van de opbrengst naar SOS Kinderdorpen gaat.

Maatinformatie
De kleding van TYGO & vito valt goed op maat. Mini man is ongeveer 124 cm lang en draagt hier maat 122/128 van de sweater. De denims worden verkocht in enkele maten en hier draagt hij een maat 122 van. Prima qua lengte en dit smalle model staat hem goed!

 

Verkoopinformatie
Sweater: € 29,99
Jeans: € 39,99

 

Wil je meer zien van de wintercollectie? Voor de verkooppunten van TYGO & vito kun je kijken op de website.