Girls outfit of the day

25-08-2020 08:00

Girls outfit of the day

Best raar eigenlijk om met winterkleding bezig te zijn terwijl het buiten superwarm is. Maar ach, zo erg is dat niet. Want met deze vrolijke kleuren laat je zelfs op een donkere winterdag de zon schijnen.

 

Ik weet het wel en toch vergeet ik elke keer weer. Esprit verkoopt ook kinderkleding en nog hele leuke kinderkleding ook!
Toen mini me nog kleiner was (lees: toen er nog geen broertjes waren) liep ik regelmatig of nou ja, eigenlijk minimaal één keer per week de stad door met de wandelwagen. En ook de winkel van Esprit werd dan altijd bezocht.
Omdat ik tegenwoordig meer online shop en ik zo ongeveer elke dag weer toffe nieuwe shops ontdek, vergeet ik bijna mijn oude adresjes. Bijna gelukkig en niet helemaal want ik heb de wintercollectie van Esprit bekeken en spotte er superleuke items.

 

Wat dacht je van dit rokje? Een prachtige blauwe kleur en opgevrolijkt met gekleurde pailletjes. Een heerlijk rokje om lekker in rond te zwieren.
Zo’n girly rokje kan wat mij betreft best wel iets stoers gebruiken. Daarom kies ik ervoor om het te combineren met een sweater.
Een sweater is niet weg te denken in je garderobe. Je combineert het op zoveel verschillende manieren. Op een mooie jeans, onder een tuinbroek of zoals hier op een zwierig rokje.

 

De wintercollectie van Mon Petit Loup is wederom te gek. Deze jas in okergeel is echt een plaatje. En trouwens ook in het lichtblauw verkrijgbaar mocht je dat mooier vinden. De voering is een echte eyecatcher. Met deze okergele jas schijnt de zon ook op een donkere winterdag.

 

Ook dit seizoen kun je bij LE BIG weer terecht voor de mooiste beenmode. Van kniekousen krijg ik voorlopig nog geen genoeg. Net als bij het rokje van Esprit val ik ook hier voor de mooie blauwe kleur. En ik blijf een zwak houden voor een animal print. Helemaal goed dus deze kniekousen.

 

De schoenen van Zara zijn echt super cute. De kleur past perfect bij de winterjas en met die grote, grijze strik zijn ze alles behalve standaard.

 

Verkoopinformatie
Rok: Esprit (€ 39,99)
Sweater: Esprit (€ 35,99)
Jas: Mon Petit Loup (€ 129,95)
Kniekousen: LE BIG (€ 12,95)
Schoenen: Zara (€ 45,95)

 

Wat vind jij van deze outfit. Is dit iets voor je?