Maak de thuisblijfdagen relaxter in je joggingpak; de fijnste kids chill outfits

29-08-2020 08:00

Maak de thuisblijfdagen relaxter in je joggingpak; de fijnste kids chill outfits

We hebben nu twee weken binnenzitten / thuisblijven erop zitten. We weten niet hoe het met jullie zit, maar de meesten wilden dag 1 al meteen doorbrengen in hun pyjama. Wij zijn niet zo van de pyjamadagen en trek het liefst ’s ochtends meteen kleding aan. Anderen denken daar echter heel anders over!

 

Gedurende die dag zagen we allemaal foto’s op de socials voorbij komen waarop strakke schema’s stonden afgebeeld en las ik in verschillende artikelen dat structuur hetgeen is dat je je kinderen moet bieden in een situatie als deze.

 

We zijn niet vies van een beetje structuur. Sterker nog; we hebben het zelf heel hard nodig. We maakten dus samen met andere kinderen een plan; een schema met bijbehorende kaartjes. Naast homeschooling (ze zitten in groep 2) bleef er op het schema nog genoeg tijd over voor dansen, spelen, filmpjes kijken en knutselen.

 

Na een kleine discussie kwamen we samen echter tot het besluit dat aankleden toch echt wel gewoon moest. Samen kozen we voor gemakkelijke kleding zonder teveel gedoe. Om die reden dragen wij nu elke dag een joggingpak/huispak.

 

Stiekem ben ik dol op dit soort comfortabele kleding en ik dacht zelfs al aan een eigen lijn Bobbi and Kate sportswear. Grote vraag is natuurlijk waar koop je een cool jogging/huispak? Ik ben eens gaan kijken online en het aanbod is groot en goed.

Mini Rodini

Allereerst kwamen we uit bij Mini Rodini. Zij hebben net drop 2 van hun lente/zomercollectie gelanceerd en daar zit echt een heel gaaf trainingspak tussen.

 

Het thema is tennis en naast dit pak zijn er ook mooie sweaters met bijpassende broeken. Sowieso is hun trainingspak dat altijd in de collectie zit perfect voor nu. En niet te vergeten al hun andere fijne items die je zo goed met elkaar kan combineren. We zagen ook een hele leuke jurk, maar dat was helaas niet de afspraak.

Arket

Wij zijn sowieso erg dol op basics en daarom namen ook even een kijkje in de webshop van Arket. Daar hebben ze voor zowel jongens als meisjes hele fijne joggingbroeken in verschillende kleuren.

 

Ook hebben zij hele toffe longsleeves met streepjes die wat mij betreft ook heel goed te combineren zijn met een sweatpants. Al snel viel mijn oog ook op een knalroze ‘boilersuit’; een soort kluspak/overall. Ook heel gemakkelijk voor buiten want dat pak zou je zelfs gewoon over je kleding aan kunnen trekken.

Adidas

Vind je het leuk om samen thuis er allemaal hetzelfde te zien, kies dan voor het retro Adidas trainingspak. Deze heb je in vele kleuren, maar misschien moet je in deze tijd dan juist voor rood gaan. Niemand die het ziet (dat hoop je tenminste) en het levert mooie familiekiekjes op.

Repose AMS

Koop je liever een merk van eigen bodem; kijk dan eens bij Repose Ams. In hun lente/zomercollectie zit een aantal hele fijne basics zoals sweatpants in de kleuren paars en ‘crab red’, maar ook de ‘cloudy’ variant is erg leuk. Allen te combineren met bijpassende hoodies.

Hema

Mocht je minder willen uitgeven aan een fijn pak (want laten we hopen dat deze periode snel voorbij is), kijk dan ook gewoon bij de Hema. Ben altijd fan hun grijze en donkerblauwe joggingbroeken. Leuk te combineren met een vrolijke sweater en een paar Vans (sowieso dit alles combineren met Vans!).