Rock ‘n Roll & Funky stuff!

04-09-2020 08:00

Rock ‘n Roll & Funky stuff!

Een passie voor kinderen, nieuwsgierigheid en een drive om de kindermode radicaal te veranderen … zo is het Deense Molo in 2003 eerst klein begonnen met de allereerste collectie.  Sindsdien heeft Molo haar assortiment snel zien groeien van babycollectie tot volwaardige jongens en meisjes collecties tot 12 jaar met verkopen tot in 30 landen over de hele wereld. Dus we kunnen wel spreken van een bijzonder kindermerk en een grote favoriet bij ons!

 

Molo ontwerpt kleding wat spreekt tot de verbeelding van een kind met sprekende kleuren, te gekke all-over prints, spannende vormen en gedurfde combinaties. De stijl is urban en funky met kleurrijke ontwerpen met vaak een eigenzinnige, humoristische twist. Bij Molo zijn ze gek op prints omdat deze heerlijke herkenbaar zijn voor kinderen. Op deze manier wordt een kledingstuk een favoriet item voor ieder kind. In iedere collectie zitten er kledingstukken met de mooiste prints, zo ook dit seizoen.

 

Nieuwe wintercollectie Molo kinderkleding

De nieuwe wintercollectie van Molo zit weer vol funky stuff! De all-over prints zijn ook dit seizoen dé eyecathers in de collectie en een absolute musthave, maar dit seizoen zien we ook diverse rock ‘n roll details. Toon een beetje lef en ga voor de comfy joggpants en een shirt met all over prints en een stoer bikerjackje. Heb jij het lef? Je kunt deze stijl heel heel urban en stoer dragen door gedurfde kleurencombinaties en stoere sneakers of kekke laarsjes. In de kleding van Molo beleef je nooit een saai moment! Een vleugje vrolijkheid uit Denemarken!

Shoppen? Deze collectie is oa verkrijgbaar bij:

NummerZestien

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>