15x nieuwe collectie musthaves

01-02-2020 08:00

15X NIEUWE COLLECTIE MUSTHAVES

Als er één webshop is die wij bij Kids Magazine echt dagelijks afspeuren opzoek naar de leukste online kinderkleding, dan is het Kixx online wel! Één van onze lievelingswebshops! Deze shop heeft gewoon de leukste kindermodemerken en altijd weer wat nieuws. En zeker nu er dagelijks nieuwe collecties worden uitgeleverd, is het helemaal echt feest! Door de uitgebreide keus bij Kixx, kun je daar voor elk type kind een gave outfit scoren. Wat zeggen wij? Mixen en matchen! Een groot deel van onze favoriete kinderkleding merken zijn daar te krijgen, en als wij even een merk met stip mogen aanstippen, dan is dat Scotch & Soda wel! De kinderkledingcollectie van Scotch & Soda springt er ieder seizoen weer bovenuit. Ze hebben zulke leuke items! Ook nu weer, whaaaa!

 

En nu een echt koude winter lijkt uit te blijven, is het niet zo gek om al een beetje aan de lente en zomer te denken toch? Met de nieuwe collecties bij Kixx, krijgen wij in ieder geval al helemaal zin het voorjaar. Jij ook? Maar trouwens, deze items zijn ook al perfect voor nu he! Dat vinden wij dus zo fijn. Wat ons betreft hoef je zomer en winter niet heel strak te kaderen. De collecties lopen vaak piekfijn in elkaar over, en kunnen prima met elkaar gecombineerd worden.

 

Naast de nieuwe kindercollecties van Scotch & Soda en Scotch R’Belle, vind je bij Kixx ook de nieuwe collecties van Tumble and Dry, Tommy Hilfiger (mega cool!!) en ook Ammehoela en Sproet & Sprout zijn vers van de pers! Ooooh en er zitten weer hele gave items tussen!! Je wilt dit echt even zien!
Wij hebben  alvast een rondje gedaan en 15 mega toffe eye catchers voor jullie geshopt…Welke vind jij het leukst?

 

We zijn heel benieuwd wat jullie van deze nieuwe collectie vinden! Laat het vooral weten, onder het bericht of natuurlijk via Facebook, Instagram, Twitter of  per mail! 


Veel plezier!

 

  #1 Tumble 'N Dry meisjessweate r Leana koraal

#2 Scotch & Soda meisjeshoodie

#3 Tumble 'N Dry flared pants

 #4 Scotch & Soda jongenssweater 

  

#5 Tumble 'N Dry jongenssw eater

#6 Scotch & Soda jongensshirt

#7 Scotch R'Belle blouse

#8 Tumble 'N Dry jongenssweatpants

#9 Scotch R'Belle meisjesblouse/jack rood

 #10 Tommy Hilfiger meisjessweater 

#11 Ammehoela meisjes zomerjas

#12 Scotch R'Belle meisjesrok

#13 Sproet & Sprout badpak

 #14 Sproet & Sprout rok 

#15 AI & KO meisjesshort MESDA/Multicolour