Shop the look: Sweater weather inspiratie

18-09-2020 08:00

Shop the look: Sweater weather inspiratie

Lean back, aangezien we niet kunnen genieten van een zwoele nazomer, jumpen wij zo de herfst in. Gaan jullie mee? Shop the look: Sweater weather inspiratie.

 

Over de herfst gesproken, zijn sweaters niet het één van de leuke items die bij dit seizoen horen? Cozy en comfortabel en een toevoeging bij iedere bottom. Wat dat betreft is de sky the limit. Mijn oog viel op de Marcella sweater van Molo. In een basic katoenblend maar met applicaties die een glimlach om de mond geven: Pompons.

 

Of je deze trui nou boven een damaged broekje draagt,  een lief plissé rokje, of over een overhemd jurk, it’s definitely een match! Want een sportief ogende legging, het liefst in een lekkere knal kleur, is ook al zo een goede match met in dit geval de Marcella sweater. Easy to wear en helemaal passend in het plaatje van de sporty fashion trend dit jaar.

 

Combineer je dit lookje samen met een 100 procent leer jasje, is cool en casual een zichtbaar antwoord. Stoere veterbooties van Studio Maison in dit geval, versiert met kleine leren bloemetjes. Of anders een halfhoge sneaker zonder teveel poespas aan de voeten, helpen mee om dit stijltje door te zetten of… Zet je liever in op de smart girl look. Combineer de Marcella sweater en Ninni Vi legging dan met een paar shiny metallic loafers en een natural trenchcoat. Helemaal leuk!

 

De items bekijken? Shop hier deze shop the lookSweater weather in de shop.