Review: Jordan in Indian Blue jeans

20-09-2020 08:00

Review: Jordan in Indian Blue jeans

Indian Blue jeans. No guts no glory, als dat geen statement is. Pas een paar seizoenen oud maar nu al niet meer weg te denken uit de ChildsCloset. In ieder geval niet uit die van mijn meiden.

 

Deze winter vormen de city streets het decor en tevens uitgangspunt van de fall/winter collectie. Een playground voor kids die steeds meer hun grenzen gaan verleggen. Op het lijf geschreven van Jordan. En eerlijk is eerlijk, in een outfit al deze moet je gezien worden.

Helemaal van nu, de sweater dress. Wat deze leuker maakt dan andere jurkjes in dit model? Zoals je ziet heeft de stof een mooie relief print in dezelfde kleur als de stof. Zo is het niet nadrukkelijk aanwezig maar geeft een tof accent. De follow your own arrow tekst in gouden letters is echt een tekst die aansluit bij de streetstyle fashion van Indian Blue jeans. Krachtig en vol zelfvertrouwen.

 

De quilted bomber is niet alleen heerlijk gevoerd maar heeft ook zeker de looks. Al is het alleen maar om de kleur. Laten we die nu net zoeken. Onze ervaring met IBJ is dan ook dat het naar meer smaakt, er blijft zulk moois bijkomen. Girly all te way maar met een dosis pit en perfect fit. Precies zoals we het willen hebben!

Op de foto nog met blote benen en haar Air Force maar een maillot, coated legging, skinny of kniekousen zijn andere opties. Genoeg mogelijkheden dus.

 

Proeft dit naar meer Indian Blue jeans? Klik hier voor meer Indian Blue jeans >>