CarlijnQ Limited Party Collectie!

26-09-2020 08:00

CarlijnQ Limited Party Collectie!

Wie denkt aan collecties met een duidelijk thema, Insta-proof outfits én duurzaamheid denkt aan CarlijnQ. Dit seizoen bestaat dit toffe merk 5 jaar en om dit te vieren hebben ze een speciale Limited Party Collectie ontworpen! Kijk je mee?

 

De limited party collectie van CarlijnQ has it all! De feestelijke items zijn speciaal ontworpen voor het 5 jarige bestaan van dit prachtige label. Met deze toffe ontwerpen kunnen kids laten zien wie ze zijn: juist met de feestdagen! Hét recept voor een fabulous verantwoorde maar comfortabele kerst.

 

De collectie zit barstensvol pareltjes! Met zoveel leuks blijft kiezen lastig, maar om toch een aantal items uit te kunnen lichten ben ik na veel wikken en wegen tot een shortlist gekomen.  Ook niet geheel onbelangrijk: heel veel items zijn unisex draagbaar en verkrijgbaar in de maat 86 t/m 140Ready?

 

  1. De gestreepte salopette is een te gek pak gemaakt van velvet. Combineer dit pak met een mooie basic of ga voor een stoere sweater voor een complete look!
 
  1. Onmisbaar in ieders garderobe én good for any occasion: de sweater! Dit toffe exemplaar met de Party Hardy opdruk verdient een speciale benoeming. Superleuk te combineren met de velvet rok of broek uit dezelfde collectie.

 

  1. De favoriet uit de collectie: de velvet feestjurk! Met dit exemplaar ben je direct in de stemming voor de feestdagen, maar ook als verjaardagsjurk scoort dit item op alle fronten. We love it!

 

Wat is jouw persoonlijke favoriet?