Kinderpantoffels

22-10-2020 08:00

Kinderpantoffels

Nu dat de koude winterdagen in aantocht zijn en de feestdagen voor de deur staan, mag een leuke kinderpantoffel zeker en vast niet ontbreken als cadeautje.

We hebben verschillende merken van pantoffels voor kinderen zoals Ugg, Superfit en Bobux voor de allerkleinste kindjes. Maar ons onze collectie kinderpantoffels bestaan vooral uit de merken Giesswein en Kitzbuhel.

1. Giesswein

Het Oostenrijkse merk Giesswein staat bekend om hun duurzaam materiaal dat ze gebruiken voor de pantoffels. Men heeft ieder seizoen weer ander leuke afbeeldingen op hun kinderpantoffels staan, maar ze hebben ook een basiscollectie die het heel goed doet. Giesswein heeft speciaal een pantoffel ontworpen voor mensen met een steuznool. Men kan de orginele zool verwijderen en hun eigen steunzool in de plaats leggen.

 

2. Kitzbuhel

De pantoffels van het merk Kitzbuhel worden gemaakt in het gelijknamige dorp in Oostenrijk. Ze hebben een assortiment pantoffels voor iedereen. De kwaliteit van de pantoffels is uitstekend doordat ze zuivere scheerwol gebruiken. De pantoffels hebben een dunne anti-slip zool. Dit merk heeft ook speciale modellen van pantoffels voor mensen met een steunzool.