NUNUNU – black is promising!

24-10-2020 08:00

Zwart is altijd cool, makkelijk te combineren en gewoon een altijd goed kleur. NUNUNU heeft dat al heel wat seizoenen in de gaten en komt ook nu weer met een te gekke collectie. Black ain’t boring. Black is promising!

Net als je denkt dat het niet cooler kan, komt NUNUNU weer met een waanzinnig stoere collectie. Wij krijgen daar dus altijd enorme keuzestress van. Want ons budget is niet oneindig en wat moeten de kinderen nou met kasten vol kleding!
Dus wij lieten mini man zelf kiezen. Hij hoefde helemaal niet lang na te denken en koos voor een toffe sweatpants. Wij deden er vervolgens nog een dag over om een longsleeve te kiezen!

 

De hele collectie kun je makkelijk met elkaar mixen & matchen. Ga je helemaal voor zwart, wit en grijs? Of voeg je kleur toe? Ieder seizoen komt NUNUNU met een nieuwe kleur. Dat is deze winter een zandkleur. Ook weer te gek in combi met zwart, wit en grijs. Roze en geel zijn ook van de partij en zo maak je de outfit zo kleurrijk als je zelf wilt.

 

De sweatpants die mini man heeft gekozen, is echt zo’n heerlijke die-trek-ik-nooit-meer-uit broek en dan ook nog met een onwijs coole print. Wij kunnen wel zeggen dat het op dit moment één van zijn favoriete broeken is. Super stoer en super comfy.

 

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de longsleeve met witte streep. Die is gewoon tof. Niets meer en niets minder.

 

Maatinformatie

Mini man is 128 cm lang en heeft een smalle bouw. Wij hebben voor hem maat 6-7 jaar besteld. Onze ervaring is namelijk dat de kleding van NUNUNU best ruim valt. Wij twijfelden nog even om voor een maat groter te gaan omdat hij ruim 7 jaar is, maar ook in dit geval is de maat toch weer perfect.