22x favoriete musthaves Kixx

28-03-2020 08:00

22X FAVORIETE MUSTHAVES KIXX

Jullie hebben het vast al gezien! Na de succesvolle wintereditie is er nu ook een nieuwe zomereditie live! Wij hebben het over de nieuwe kindermodecampagne van Kixx online! Even voor diegenen die nieuw zijn op de modeblog van Kids Magazine of de campagne de vorige keer volledig gemist hebben, wij praten jullie even bij.

 

Kixx gelooft erin dat je je beter voelt in een outfit die bij je past. Ze hebben daarom een hele toffe selectie met kledingitems samengesteld (met behulp van influencers) die passen bij hun 6 style heroes. Dat zijn: wild Child, little fashionista, nature lovers, sport starts, classic kid en spotlight seeker. Gaat er bij jou al een belletje rinkelen? ‘Hee is dat mijn stijl?’ Wij zijn benieuwd!

 

“Bij Kixx geloven dat je je beter voelt in een outfit die bij je past en dat het vinden van een kledingstijl een ontdekkingsreis is: juist als je kind bent!”

 

En wij zijn natuurlijk hartstikke blij en trots dat wij ook deze keer weer onze favorieten mochten selecteren. Wij hebben voor elke categorie 10 te gekke musthaves geselecteerd enneh, wij hebben flink onze best gedaan!! Wij hopen dat jullie er veel aan zullen hebben! Wij vinden het superhandig dat je via deze weg sneller de leukste items kunt vinden die heel goed bij je passen. Je vindt onze items en die van de andere influencers op deze pagina —> Style heroes pagina bij Kixx online

 

Vandaag zie je onze 22 favoriete musthave items van dit moment!!! Welke is jouw favoriet?

 

#1 Korte broek Carlijn Q

#2 Sweater Scotch R'Belle

#3 Shirt A Monday in Copenhagen

#4 Broekje Sproet & Sprout

#5 Shirt A Monday in Copenhagen

#6 Polo Scotch & Soda

#7 Sweatpants Ammehoela

#8 Blouse Scotch & Soda

#9 Korte broek Scotch & Soda

#10 Korte broek 4Funky Flavours

#11 Shirt Kids Only

#12 Blouse 4Funky Flavours

#13 Polo Scotch & Soda

#14 Korte broek Tumble 'N Dry

#15 Jasje A Monday in Copenhagen

#16 Short A Monday in Copenhagen

 #17 Jas name it 

#18 Short Tumble 'N Dry

#19 Short Tumble 'N Dry

#20 Schoenen Vans

#21 Rok Le Big

#22 Shirt A Monday in Copenhagen