Trend Buckle Boots

03-11-2020 08:00

Trend Buckle Boots

In het najaar lijkt een praktische en stoerdere stijl schoen vaker de voorkeur te hebben. Herkenbaar? Een leuk schoentje die snel aan en uit kan maar ook matched bij de garderobe van dit wisselvallige seizoen. Lopen jullie fashion moms ook het liefst in een comfortabele jeans met hieronder stoere enkellaarsjes en booties? Voor je look zijn deze korte laarsjes altijd een fashion-do. Hetzelfde geldt eigenlijk voor onze meiden maar ook voor de trendy buckle boots.

 

Trend Buckle boots

Want een stoer enkellaarsje is één van de leukste trends van dit najaar en laten die nu ook eens heel goed passen bij alle favoriete items uit de ChildsCloset. De mustahave dit najaar zijn echt een paar buckle boots. Buckle boots zijn stoere enkellaarsjes, die je herkent aan de verschillende riempjes en gespen. Verkrijgbaar in leer of suède en met stunning studs die de looks van dit rebelse laarsje helemaal compleet maken.

 

Of het nou een enkele gesp of dubbele gesp is, in zilver, brons of goud, buckle boots zijn dé trend. Zag je deze booties eerder bij menig it-girl aan de voeten, in het klein zijn ze nog stoerder! En nee, niet alleen onder een destroyed jeans of gecoate legging met oversized sweater. Ook dat saaie jurkje of eentonige rokje komt tot haar recht met de juiste schoentjes aan de voetjes. Laten het nou de riempjes, gespen en extra details zijn die deze shorties van een nietszeggende combinatie naar een spetterende look omtoveren.

 

Praktisch gezien is de keuze voor deze kinderschoen ook niet verkeerd. Niet alleen hebben de laarsjes een bovenwerk van leer of suède maar zijn ook volledig leder gevoerd. De crêpe zool maakt het laarsje extra comfortabel en geeft grip op straat tijdens natte herfstdagen. Misschien nog wel doorslaggevender, de buckle boots zijn met een ritssluiting aan de zijkant makkelijk aan en uit te doen. Veeg je het vooroordeel dat je ze gesp voor gesp aan moet trekken, ook meteen van tafel.