Nr. 1 in sinterklaas- & pietenpakken

07-11-2020 08:00

Nr. 1 in sinterklaas- & pietenpakken

Het grote, jaarlijkse volksfeest vieren jullie natuurlijk samen met feestbazaar! Voor een prachtig sinterklaaskostuum of een van de vele schitterende pietenpakken ben je hier aan het juiste adres.


We beschikken over een zeer uitgebreid én uniek assortiment aan pietenpakken. Voor de kids zijn er mooie kostuums in allerlei modellen en prijsklassen leverbaar. Van eenvoudige, degelijke kostuums tot luxere outifs waarmee je de blits maakt op het festijn.
 

Een goedkope pietenpak voor kind, man en vrouw!

Naast een ruim aanbod aan pietenpakken voor kinderen, hebben ze ook voor volwassenen vele, mooie pietenpakken beschikbaar. Al vanaf € 35,95 beschik je over een stoer 4-delig (!) Zwarte pietenpak! Naast de pakken welke zowel door man als vrouw gedragen kunnen worden, hebben we ook nog de zwarte pieten pak speciaal voor de vrouw. Deze dames pietenpakken hebben een schiterende look en pasvorm, een echte aanrader! 

Naast het sinterklaaspak en de pietenpakken hebben wij verder alle accessoires die nodig zijn om het feest compleet te maken. Pietenpruikenverenschmink en natuurlijk een jute zak en roe! Kortom, voor uw sinterklaasfeest slaagt u gegarandeerd bij feestbazaar!
 

Het kopen van jouw pietenpak kan zowel online als in de fysieke winkel!

Naast het eenvoudig en snel online kopen van een mooie pietenpak kan je ook een bezoek brengen aan de feestwinkel om de pietenpakken te bekijken. Tevens ideaal om last-minute nog pietenkleding te kunnen scoren! De Pieten outfits zijn zeer scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar!

 

Klik op de afbeelding hieronder voor een bestellijst met sinterklaas- & pietenpakken!