7x de leukste merken voor kindersokken

09-11-2020 08:00

7x de leukste merken voor kindersokken

Weg met die saaie, effen sokken! Dit zijn 7 leuke merken die te gekke kindersokken verkopen! Twinning is ook mogelijk. Sommige merken bieden sokken in zowel volwassen- als kindermaten.

 

1. Happy socks

Ook verkrijgbaar in leuke giftboxen en daardoor goed als cadeau!

 

2. Maed for mini

Op de foto zie je de kniesokken van Maed for Mini, maar ook de babysokken zijn echt een aanrader! De enige babysokken die NIET afzakken! Fijn!

 

3. Ubang

Van de sokken van UBANG word je toch instant vrolijk! Lekker speels voor kids!

 

4. Tiny Cottons

Bij iedere collectie heeft Tiny Cottons ook een bijpassende sok! Deze zomer is het thema van de collectie Block Party. Verkrijgbaar via de webshop Comeback.

 

5. Bang Bang Copenhagen

Bang Bang Copenhagen staat ook altijd gegarandeerd voor een aparte sok aan de voetjes! Op deze foto zie je hun pantersokken.

 

6. Chatty Feet

Voor alle trendsetters met koude voeten, let op! Geen onderbroeken lol, maar schaterlachen om sokken bij Chatty Feet. Deze grappige sokken brengen gegarandeerd een lach op jouw gezicht. En ‘twinning’ kan ook, want alle sokken zijn er zowel in volwassen- als in kindermaten. Mijn eigen sokkencollectie bestaat louter uit zwarte sokken (saai!) dus met de ontdekking van dit merk kan ik eindelijk wat persoonlijkheid aan mijn collectie toevoegen!

 

7. Alzheimer SOCKS

Alzheimer socks is een initiatief om de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie bespreekbaar te maken en bij te dragen aan een oplossing. Ieder jaar komen ze met een sok voor groot & klein uit, ontworpen door een bekende ontwerper. Veel mensen zijn zich niet bewust van het feit dat de ziekte van Alzheimer ook onder jonge mensen voorkomt. Om de ziekte daarom bespreekbaar te maken bij kinderen en kleinkinderen van mensen met Alzheimer, zijn de sokken beschikbaar in kindermaten. Door ze te kopen steun je onderzoek! Koop ze via alzheimersocks.nl

 

Lees ook: