Speciaal voor Vaderdag een Muchachomalo limited edition

20-06-2020 08:00

Ook Vaderdag staat weer voor de deur, dus wij hebben een goede tip! Papa’s verdienen natuurlijk naast een mooie tekening ook een leuk cadeautje bij het ontbijtje op bed. Speciaal voor Vaderdag een Muchachomalo limited edition.

 

Muchachomalo limited edition

Een paar sokken is natuurlijk altijd goed, maar gooi het dit jaar eens over een andere boeg! Een cadeau wat papa’s elke dag dragen, wat lekker zit en er fashionable uitziet: een boxer van Muchachomalo.

Want welke papa is nou niet een beetje stout, rebels en wil het liefst toch wel de hele dag spelen met zoonlief. Lekker ravotten, fikkies stoken en avonturen beleven. Deze papa’s zijn meer dan geschikt voor Muchachomalo. De charmante man, lieve vader en enthousiaste vriend welke zelfverzekerd en eerlijk is. Niet bang om grenzen op te zoeken en eerlijk te zijn. Een echte Muchachomalo-man!

 

Piece of art

Heb jij nu zo’n man in huis? Lees dan snel verder, want Muchachomalo heeft voor deze papa’s een ideaal Vaderdag cadeau. De speciale limited edition Vaderdag box is er eentje met een boxer voor vader met net dat beetje extra’s. En helemaal Muchachomalo-like: origineel, out of the box en echt een piece of art. De box van dit jaar bevat een zwarte boxershort met setje tijdelijke tattoo’s voor stoere papa’s. Leuk is dat de box zelf gebruikt kan worden als fotolijstje, dus voor een extra surprise voeg je alvast een coole foto van de kids toe! De set is verkrijgbaar in maat S t/m XXL voor € 39,95.

 

Vaderdagbox

Naast de Vaderdagbox nog een extra boxer cadeau doen? Misschien wel dezelfde als papa alleen in de maat van je zoon of dochter. Dat kan, want ook de rest van de collectie is om door een ringetje te halen. Van fris en geprint tot easy to wear effen. Voor ieder wat wils, maar wel met een stoer randje. Ook de zwemshorts en sokken zijn een must-see en goede cadeautip.

 

Shop >>HIER<< jouw Muchachomalo Vaderdagbox.

Muchachomalo limited edition