De nieuwe O’Chill zomercollectie

17-05-2020 08:00

Chillen doe je in een outfit van O’Chill. Klinkt heel simpel toch? Dat is het ook, want dit merk is er één waar heel veel meisjes van houden. Naast de nieuwe O’Chill zomercollectie heeft het logo van O’Chill ook een nieuw jasje gekregen. Kijk snel mee!

De nieuwe O’Chill zomercollectie

Met de zomer voor de deur mag ook de GirlsCloset van je modemeisje een upgrade krijgen. Vergeet de collectie van O’Chill in ieder geval niet te bekijken. Jurkjes, rokjes en af en toe een flared pijpje in heel veel vrolijke en zomerse kleuren. Een nieuw avontuur staat voor de deur en is geschikt voor nieuwsgierige en eigenwijze meisjes die op zoek zijn naar plezier en fun.

 

Jolie dus ook en die heeft haar setje dan ook al met liefde uitgekozen. Flared it is en wat ons betreft een echte musthave. Zeker voor de kids, want eerlijk is eerlijk: "Het staat de meeste meisjes fan-tas-tisch!" In frisgroen en met stoere bies is deze flared op het modelijfje van Jolie geschreven. Gemakkelijk te combineren en lekker vrolijk in het voorjaar. Zoek je nog iets meer pit? Deze flared is ook verkrijgbaar in hipp(i)e bloemenprint.

Nieuwe collectie O’Chill

En het leuke van de O’Chill collectie is, dat alles met elkaar te mixen en matchen is. Zo heeft Jolie gekozen voor fleurig t-shirt vol hartjes. De hartjes in verschillende kleurtjes zijn lekker vrolijk en door de kleuren ook nog een gemakkelijk te dragen met van alles. Vandaag met de flared, hoogzomer met een tule rokje of gekleurde short.

Geen broekenkind maar wel fan van O’Chill? Niet getreurd, want de zomercollectie zit ook bomvol jurkjes in allerlei kleuren, printjes en modellen. Van wijduitlopend tot recht langs het lijfje en van t-shirt model tot midi dress. Voor elk meisje wat wils en deze zomer niet te missen in alle frisse en vrolijke kleuren.

 

Shop >>HIER<< de nieuwe collectie van O’Chill.

De nieuwe collectie van O’Chill