De toffe beachwear van Muchachomalo

19-07-2020 08:00

De toffe beachwear van Muchachomalo

Zwemkleding, altijd een hot item als het zo tegen de zomer loopt. Wat wil zoon of dochter graag aan naar het strand of zwembad. Wij hebben wat goede tips! De beachwear van Muchachomalo bijvoorbeeld.

 

Beachwear van Muchachomalo

Want van bikini tot badpak en van de zogenoemde ballenknijper tot wijde zwemshort, ook voor de kids is er genoeg toffe badkleding verkrijgbaar. Ook de uitvoeringen daarvan niet te vergeten, want in elke kleur of print is wel wat te vinden. Voor elk kind dus iets waar hij of zij zich prettig en fijn invoelt en niet geheel onbelangrijk, ook lekker in kan spelen, glijden en springen in en om het water.

Ondanks dat iedereen van de zon houdt is het ook oppassen geblazen. De UV-straling die het heerlijke zonnetje met zich meebrengt is er eentje om rekening mee te houden. Deze straling is niet goed voor onze huid, laat staan voor die van opgroeiende peuters en kids. Naast het smeren van zonnebrand kan UV-beschermende zwemkleding een handje helpen.

 

UV bescherming

Tijdens onze zoektocht naar toffe zwemlooks met UV bescherming kwamen wij uit bij Muchachomalo. Dit Nederlandse ondergoed merk kan uiteraard niet uitblijven met een swimwearcollectie. Want dit merk weet als geen ander hoe zij een lekker zittende bikini of zwembroek moet maken.Om over de bekende prints en kleuren maar te zwijgen… Voor de meisjes twee triangle bikini’s die beide reversible zijn. De een met roze en palmbladeren, de andere wat stoerder met groen en tijgers.

De jongens kunnen kiezen uit verschillende zwembroeken. Van strak tot een boardshort en gelukkig niet te lang, zodat de boys er lekker in kunnen spelen. Keuze uit drie effen, maar daardoor zeker geen saaie kleuren. Frisblauw, rood en donkerblauw afgewisseld met een tweetal shorts met toffe print. Eentje met jungle print en de andere vol onderwaterdieren. Dus: go get your tan in Muchachomalo beachwear! 

 

Styling tip! De boardshorts van de boys staan ook heel cool in combinatie met de bikini’s van de girls. Dus als extra toevoeging bij de bikini heb je een hele goede catch te pakken.

 

Shop >>HIER<< de beachwear van Muchachomalo