Stoere kindjes dragen zwemkleding van stoerekindjes.nl

30-07-2020 08:00

Stoere kindjes dragen zwemkleding van stoerekindjes.nl. Toffe zwemkleding en ook nog eens verantwoord. Kijk maar naar Dante!

Zwemkleding van stoerekindjes.nl

Je durft er waarschijnlijk nog niet helemaal aan te denken. Iedere keer dat de temperaturen een beetje omhoog gaan, wordt de hoop op mooi lenteweer snel afgestraft met een strenge vorst. Maar toch is de lente officieel van start gegaan en is de zomer dichterbij dan de temperaturen ons doen geloven. Tijd dus om de zomer garderobe op orde te maken. En wat voelt nou meer dan zomer als een mooie set zwemkleding?

 

Misschien ken je stoerekindjes nog van onze andere blog over regenkleding. Maar ook voor zwemkleding is stoerekindjes het adres voor je zwemoutfit. We zijn persoonlijk altijd erg van het praktische, maar we willen toch ook dat het er leuk uitziet. En laat deze leuke online winkel hier nu de perfecte balans in hebben gevonden. Van zwemluiers tot badjassen, zonnehoedjes tot waterschoenen en een grote collectie aan UV kleding. Niet onbelangrijk! En dan niet van die saaie pakjes met kinderachtige opdrukken, maar echt leuke items in frisse, hedendaagse kleuren inclusief een mooie vormgeving en goede pasvorm.

 

Strandoutfit van Dante

Zoals de strandoutfit van Dante. Een pool boy boardie zwembroek in fris blauw met witte ankers met daarop zijn UV shirt in sky blauw met Chinese kraag en een grote witte ster op de rug. De zwembroek, gemaakt van lichtgewicht, sneldrogende stof, komt tot net boven de knie en loopt iets wijd uit en heeft een elastische band met aantrekkoord en zakken.

 

Het comfortabele UV shirt is eveneens uit sneldrogende stof vervaardigd en heeft een UPF van +50. Aan de achterzijde is het shirt iets langer dan aan de voorkant zodat je rug ook beschermd is als je op het strand lekker aan het spelen bent. Dat is nu wat we praktisch en prachtig noemen! Goede zonbescherming, gecombineerd met het gemak van snel drogen en mijn kleine waterrat ziet er ook nog eens uit om op te eten.

 

De zwemoutfits zijn er al voor de allerkleinste van 0 tot en met 12 jaar. Voor jongens en meiden zijn er legio aan combinaties te creëren. Als kleine beach boy ben ik klaar voor de zomer, nu het weer nog!

 

Bekijk >>HIER<< de zwemkleding van stoerekindjes.nl