3x toffe tienermerken

03-08-2020 08:00

Shoppen met een vriend of vriendin, super gezellig, maar zeker niet makkelijk. Laat staan shoppen voor een vriend of vriendin, dat is misschien wel het aller moeilijkste! Vaak vinden ze net wat jij leuk vindt, niet zo leuk en ze hebben misschien al een goed ontwikkelde eigen mening (gelukkig maar!) Daarom hebben we bij Kids Magazine drie gave merken voor jullie uitgelicht voor tieners. We hopen dat er bij deze drie merken items tussen zitten waar jullie allebei heel vrolijk van worden!

 

America Today Junior
America Today Junior is er speciaal voor de tieners, de tiener die houdt van een beetje stoer, sportief en een beetje American vintage invloeden qua eenvoud, casual en basis.

Scotch & Soda
Scotch & Soda zie je bij Kids Magazine natuurlijk vaker voorbij komen, ook voor de jongere kinderen. Maar dit Amsterdamse merk is ook top voor de tieners. De kleding van Scotch en Soda heeft vaak een wat meer volwassen uitstraling met daarnaast hele gave details! Overigens is Scotch & Soda begonnen als mannenmerk en is er later Scotch & Shrunk voor jongens uit ontstaan en Scotch’RBelle voor de meisjes.


Shop via deze link Scotch & Soda voor de meiden.

INDEE
Dit merk richt zich specifiek op tienermeisjes! Het is een Belgisch merk dat staat voor onafhankelijkheid en uniek zijn, perfect voor tienermeisjes dus! Het merk is speels, met gave prints, mooie kleuren en natuurlijk hier en daar wat glitter!

We zijn benieuwd welk merk het beste bij je past! Laat het ons weten via een berichtje hieronder, of via Facebook, Instagram, Twitter of per e-mail! Dit geldt trouwens ook als je vindt dat er nog echt een merk mist in dit rijtje!