Lucky Jolie rockt de Little Bandit maxi dress

04-08-2020 08:00

Lucky Jolie rockt de Little Bandit maxi dress

Lucky No.7, onze all time favourite. Ook deze zomer weer, want die zwart-wit look is namelijk altijd goed en a million ways te combineren. Lucky No.7 maakt inmiddels alweer vier jaar typerende collecties voor boys only en inmiddels zijn ook de girls allowed. And we like! Dit seizoen voegen wij de Little Bandit maxi dress toe aan onze Lucky faves.

 

Looking sharp summer  collection

Met de ‘Looking Sharp’ summer collection heeft Lucky No.7 weer een top collectie te pakken. Voornamelijk zwart-wit met hier en daar een print en streep. Met de toevoeging van a touch of yellow is deze collectie er weer één met een overduidelijke signature. Speciaal voor die extra summer touch, maar nog steeds helemaal Lucky like. Onze fave dit seizoen is, ondanks dat wij niet zo van de maxi jurken zijn, de maxi dress met de bekende bandit stripes.

 

Little Bandit Maxi Dress

Deze uitvoering is  lekker easy. Less is more maar wel leuker. Want hoe basic deze jurk ook is, de streep maakt speels en combineren kan niet verkeerd gaan. De dikke streep is stoer en de zwarte schouderbandjes met X opdruk zijn weer zo een subtiel detail die weer net dat puntje op de i zet.

 

Ook de lengte van de jurk is helemaal it. Net over knie, helemaal volgens de trend du jour. Maar hierdoor niet minder draagbaar, want spelen, rondrennen en dansen kan nog steeds. Ook met deze lengte en de combinatie van de zeer elastische stof. Daarnaast, ook op de minder warme dagen draag je de Little Bandit Maxi dress. Oversized spijkerjack en een paar okergele kniekousen. Maar een sweater, zodat de jurk stiekem een rok wordt, staat ook super. Leather look legging eronder, paar stoere boots of laarsjes om het lookje compleet te maken en jouw meisje is ready to be rebellious! 

 

De Lucky No.7 jurk is verkrijgbaar voor meisjes met maat 74-80 tot en met 122-128 en is vriendelijk van prijs. Bekijk <<HIER>> de Looking Sharp collectie van Lucky No.7