Zara girls Holiday collection

07-08-2020 08:00

Zara girls Holiday collection

Ook Zara blijft niet achter met een leuke holiday collection. Deze staat helemaal in het teken van hoe kan het ook anders (sun, beach & palmtrees). Zomerse prints, frisse kleuren en echte Zara-ontwerpen. We love it already!

 

Tropische print

Van broek tot t-shirt tot playsuit, Zara heeft alles in huis. Want alle items zijn in een zomers jasje gestoken en dat is wat ons betreft super geslaagd. Want ook de huidige modetrends zijn er in meegenomen. Denk aan een luchtige culotte tot over de knie in mooie tropische print met bloemen en palmbomen in felle, frisse kleuren. Daardoor easy in the mix met bijvoorbeeld een rode of gele top, maar ook de bohemian top in dezelfde print is een super combi.

Sunset kleuren

Ook aan de urban chickies is gedacht. En niet alleen aan hun, want dit thema is wat dit thema betreft ook perfect in ons straatje. Shorts met teksten, hippie playsuits van jeansstof en oversized truien in minty dip dye. No problem voor Zara! Wat zij in het groot maken, vertalen zij als geen ander naar de maten van onze kleine fashionchicks. Ons favorietje is met stip het stoere spijkerrokje in combinatie met oversized vest met palmbomen. Wat een heerlijke sunset kleuren en wat een ideaal setje voor mee op vakantie. Zo ziet je modepopje er ook ‘s avonds tijdens een frisse zomeravond nog tip top uit!

Disney thema

Ook Mickey Mouse heeft een inbreng in deze collectie. Het Disneyfiguur vindt je terug op verschillende items. Bijvoorbeeld een playsuitje van luchtig katoen waar Mickey met vriendinnetje Mini hoepelend en in Hawaï-sferen op te vinden zijn. Afgewisseld met frisse kleuren en bloemetjes is deze jumpsuit daarom super cute en vast nu al geliefd bij mini-meisjes.

Pink Panther

Een meisjescollectie zonder roze? Don’t think so, maar wel een geinig randje. Hoe tof is de short met oldskool Pink Panther niet? Niet alleen op de short, ook op shirts en sweaters komt het roze bekende stripfiguur voorbij. Love it!

 

Where to shop? ZARA it is >>>