Happy van zomerse bloemenprints

10-08-2020 08:00

Happy van zomerse bloemenprints

Waar dit seizoen de botanische print langzaam een kijkje kwam nemen is deze trend nu niet meer te missen. En met het zonnetje op ons bolletje worden wij alleen maar super happy van al die bloemenprints!

 

Fris en Vrolijk

Want wij zijn maar al te blij dat dit trendje heel goed is opgepakt. Lekker fris en vrolijk zo tussen de voorjaarsbuitjes door. En echt in elke stijl is de flower terug te vinden, dus voor ieder wat wils. Onze favourites die we zo in onze WomensCloset willen copy-pasten.

 

Toffe zomerlook

Hier gaat ons hartje namelijk echt sneller van kloppen. Lekker vrolijk al die kleurige bloementjes. En daardoor super easy te combineren met van alles met wat je nog in je kast hebt liggen. Ook omdat print op print gewoon nog steeds kan en mag. Na alle donkere sets van afgelopen winter heeft de mooie zomerdag afgelopen week echt een startschot gegeven voor de Nederlandse zomer. Misschien niet zo heerlijk als in het buitenland, maar blote benen of een t-shirt kan sneller dan je denkt. Mix een rok bijvoorbeeld met stoere boots. Zo loop je niet helemaal met blote benen, maar geef je je outfit net een toffe zomerlook.

 

Botanische trends

Onze wannahaves van de botanische trends zijn by far deze items. Allereerst het groene jack. Super stoer door het oversized model en helemaal te gek met mooie groene planten uitgevoerd in kralen en pailletten. Te dragen als buitenjas of binnenjas, it’s your choice. Tof op een strakke skinny of juist leuk in match met een mommy fit jeans. En wat dacht je van een witte jeans? Ook helemaal tof en extra zomers.

 

One love

Het rokje is ook echt one love. Lekker klassiek door het blauw-witte streepje. Ook het model is maritiem-proof, maar de afwerking en je eigen styling kunnen deze rok heel stoer maken. Combineer ‘m met een tof quote-tshirt of lekker basic met een effen top. Paar sandalen of juist sneakers eronder en rocken maar!

 

Plain oversized

Een heuze bloemenjeans mag in deze blog niet ontbreken. Een makkelijk item voor iedereen weggelegd, omdat een jeans altijd een perfect match is met elke vrouw. Want in jeans kun je ook je eigen stijltje en fit kiezen. Gooi er een bloemetje op en je bent helemaal on trend. Wij vinden ‘m leuk met een plain oversized witte blouse en toffe felgekleurde sneakers.

 

Al dat bloemengeweld een stap te ver? Ga dan voor een simpele tas met schattige bloemetjes. Die is sowieso te matchen met van alles en nog wat in je WomensCloset!

 

Waar je de Botanische trend shopt? Wij deden dit bij ZARA >>>