Tip: Salt Water sandals

12-08-2020 08:00

Tip: Salt water sandals

Sandalen, misschien heb je al lang een paar sandalen gekocht voor jezelf, maar deze sandalentip, wilden we toch even met je delen! Zeker met deze hittegolf die eraan komt, hij gaat ook echt lang duren schijnt….dus deze sandalen zijn dan een must!
Want ken je de sandalen van Salt Water al? Deze unisex sandalen zijn wat vintage en zeker een aanrader voor modeliefhebbers ( en dat zijn jullie!!).
In Amerika zijn deze sandalen al jaren een trend, logisch want ze zijn stoer en ze kunnen ook nog gebruikt worden als waterschoenen. Daarnaast zijn ze gemaakt van de beste materialen en daarmee zijn de Salt Water sandalen duurzaam, functioneel en zeer comfortabel!
Oh en dan kunnen ze ook nog gewoon gewassen worden in de wasmachine op een koud programma, dat wil je toch? Ze zijn verkrijgbaar bij Little Legends voor baby’s, kinderen en vrouwen (Ja, dat wordt twinnen!!)

 

Hieronder hebben we een aantal modellen voor jullie op een rijtje gezet! We zijn benieuwd of jullie net zo enthousiast van deze sandalen worden als wij!