LoFff in de mix

15-08-2020 08:00

LoFff in de mix

Vind het zelf zo een knap setje dat we het toch even met jullie willen delen.

 

Metallic LoFff broekje

Het metallic LoFff short preesden we al eerder als musthave maar nu het weer het ook eindelijk toe laat kon ook Jolie niet wachten tot zij haar korte juweeltje aan kon doen.

 

Tikkeltje eigenwijs

Ja, ja zo zachtjes aan belanden wij van fase ik draag alleen maar rokjes in fase ik doe dat truitje aan als ik een korte broek aan mag. Misschien voor sommige een tikkeltje eigenwijs en niet echt in de stijl van LoFff maar juist dat maakt voor ons dit broekje zo leuk. Metallic is hot en allang niet meer een kleur die je alleen draagt tijdens kerst of oud en nieuw.

Blote benen weer

Of hier nu een rock TEE op aan gaat met okdskool Vans eronder, of een keurig blouseje met loafer. Dit broekje doet het prachtig! En ik weet dan ook zeker dat dit broekje heel veel gedragen gaat worden. Nu dat het blote benen weer is maar ook in het najaar met een maillot of kniekous.

 

Metallic catch

Wij gaan met deze temperaturen voor iets zwierigs bij onze metallic catch. Een zomerse top in trend kleur groen met ruffles en stripes. En ja, dat kan. Het hoeft echt niet zo clean en perfect te matchen qua kleuren. Iets wat ik in mijn werk dagelijks tegenkom. Het lijkt wel of juist vrouwen het eng vinden om te spelen met kleur. De kleuren moeten terugkomen en mogen niet afwijken, ook geen kleurtoon. Waarom niet? Als het leuk is en goed voelt ben je toch klaar?

Lookbook

Kijk eens in een lookbook van een magazine waar merken met elkaar gecombineerd worden. Daar kom je setje coupletje ook niet tegen. Dat een merk zich vasthoudt aan een kleurenlijn in de collectie, oké. Maar het is juist zo leuk om te stoeien met kleuren en items.

 

Net even gekleder

Hetzelfde geldt voor schoenen. Het hoeft niet altijd degelijk te zijn omdat het dan overal bij past. De suède sandalen geeft steun en is een toffe toevoeging aan Jolie’s set. Naast haar favoriete slippertjes nog een hip sandaaltje erbij kan nooit geen kwaad, dit staat net even gekleder en is toch iets meer schoen dan een flip flop. Al denkt mijn meisje eigenwijsje daar anders over hoor.

 

De short van LoFff vind je hier >>