Twee outfits met een sporty feel staan voor je klaar

16-03-2020 08:00

Twee outfits met een sporty feel maar toch heel anders…

 

Metallic trend

Twee uitersten die juist heel goed samen gaan, zijn het geliefde zwart wit met het trendy metallic als accentkleur. De tijd dat goud voor klassiek en feestelijk stond en zwart alleen in de winter gedragen werd is allang voorbij. En dat kunnen wij alleen maar toejuichen.

Nog een trend die niet meer is weg te denken, is de metallic trend. Tom-Du heeft dit helemaal begrepen en op een subtiele maar fashionable way in de nieuwe zomercollectie terug laten komen.

 

Comfortabel van look and feel

Fashion blogger top Elise is zwart maar de gouden draad door de stof zet jouw modemeisje extra in de spotlight. Naast een toffe quote heeft  het hemdje ook een modieuze print. Wij matchen deze vandaag met het zwarte rokje Dewi. Comfortabel van look and feel en opvallend door de spetterende gouden hartjes print all-over. Een paar sneakers eronder die het contrast nog net even extra benadrukken, omdat je bij een outfit als dit best over the top mag gaan.

 

De athleisure trend

Nog een trend die jou vast niet is ontgaan: de athleisure trend. Sportieve kleding maar gedragen en gestyled in een andere setting. Zoals dit offwhite ‘mesh’ jurkje met sportieve boorden en gouden pailletten cijfer. Lekker nonchalant maar met een tikkeltje glam. Tof met een bomber vestje, metallic legging eronder en een paar witte sneakers met metallic details. Niet zo een legging-meisje? Een paar kniekousen benadrukken de athleisure trend nog net even meer.

Welke van deze twee outfits met een sporty feel spreekt jou het meest aan? Vind jij metallic tinten in kinderkleding ook zo cool? Drop gerust je reactie onder deze post. Dat vinden wij juist leuk! Deze outfit shoppen? De linkjes staan hieronder voor je klaar.

 

Outfit 1Top|Rok|Sneakers|

Outfit 2: Jurk|Sneakers|