De zomercollectie van TOPitm is zo leuk!

18-05-2020 08:00

De zomercollectie van TOPitm is uit! En wat voor een, weer eentje vol sprekende prints en toffe items, die we eigenlijk allemaal wel in de GirlsCloset willen hangen. Kijk snel mee, want onze Jolie is ook verliefd.

Zomercollectie van TOPitm

Het leuke van TOPitm is dat de collectie is ontworpen met de draagsters en dragers in het achterhoofd. De kids hebben dus echt een vinger in de pap, want de items worden voorgelegd aan een heus TOPitm social media panel. De doelgroep wordt op die manier nauw betrokken bij de collectie wat ervoor zorgt dat de items ook met liefde en zonder strijd worden gedragen.

Zonercollectie van TOPitm

Let the game begin! Het motto van komende zomer. Deze keer met kleuren zwart, wit en perzik. Een hele goede combi waar menig meisje helemaal gek op is. Sprekende prints mogen ook niet ontbreken. Deze zomer is het stipje en de zebra van de partij. Een print die het allerbeste tot zijn recht komt in het zwart-wit. Jurkjes, rokjes, vestjes en leggings, al met al een kwalitatief goede collectie voor een fijne prijs. Eigenlijk altijd en nu ook weer is dat de gehele collectie met elkaar te mixen en matchen is. Kies jouw eigen key pieces en je kunt de hele zomer door combineren!

Zomercollectie TOPitm

Jolie is dus ook fan, welke meisje eigenlijk niet?! Voor deze zomer heeft ze gekozen voor jurk Tanja. Een echt top item met driekwart mouwen en speels klokkend rokje. De allover zebra print maakt het jurkje helemaal af én is helemaal Jolie. Op de borst een neon oranje stuk, dit geeft een speelse look en maakt het jurkje net even anders dan al die andere jurkjes. Gematched met bijpassende TOPitm legging, voor een frisse look. Een van de andere gekleurde leggings kan natuurlijk ook. Paar stoere boots eronder en Jolie rockt deze TOPitm set als geen ander!

 

Shop de zomercollectie van TOPitm bij het leuke merkmeisjeskleding.nl