Be cool, Be comfortable

25-10-2020 08:00

Be cool, be comfortable. Dat is wel heel erg van toepassing op de nieuwe outfit van mini man. Deze stoere look zit hem als gegoten.

Ik ben niet zo van één vaste stijl voor de kinderen en het liefst mix ik dan ook verschillende stijlen met elkaar. Hetzelfde is dat met kleur. Mijn voorkeuren wisselen nogal eens en er ligt dan ook zowel veel kleur in de kasten als een hoop zwart/wit.

 

Deze black & white outfit van TYGO & vito heeft een beetje van allebei. Deze look vind ik echt ontzettend stoer en het past heel goed bij mini man. Hij voelt zich er fijn in en dat zie je. De feloranje details zijn een toffe finishing touch.

 

De denim is tot nu toe echt mijn top favoriet van de wintercollectie van TYGO & vito! De zwarte broek is gemaakt van jog denim en daardoor echt super zacht en comfortabel. Grote kans dat het niet alleen mijn favoriet is deze winter maar ook die van mini man! De denim heeft een damaged look voor een extra stoere touch. Echt een broek die je snel aanschiet en waarbij je verder niet hoeft na te denken over je outfit. Succes altijd gegarandeerd.

 

Maatinformatie
Mini man is ongeveer 123 cm lang. Van het T-shirt draagt hij een combinatiemaat 122/128. Deze valt nog iets ruim. Mooi! Zo hebben we er nog heel lang plezier van.
De denim is verkrijgbaar in enkele maten. Hiervan draagt hij een maat 128. Deze is nog iets ruim in de taille en in de lengte. In de taille is dat heel makkelijk op te lossen door het verstelbaar elastiek en in de lengte door de pijpen iets op te vouwen. Dat zorgt gelijk voor een stoere en nonchalante look.

 

Verkoopinformatie
De collectie van TYGO & vito is onder andere verkrijgbaar in de eigen online shop. Voor meer verkooppunten kun je kijken op de website.

 

News flash
Vind jij deze outfit van mini man nou ook zo tof? Hou de blog dan zeker in de gaten. Binnenkort mogen we deze set namelijk weggeven!