Boys look clean & sporty!

22-03-2020 08:00

retour jeans, retour kinderkleding, zomer 2018

Retour kinderkleding gooit het voor de zomer collectie over een sportieve boeg. Het jeans related merk brengt een vernieuwde look uit die multi combineerbaar is. Bij de jongens zien we naast de bekende gewassen items ook een cleanere look. Denk aan slankere long-fit tops met een volwassen feel. De sweatpants heeft een make-over gekregen en wordt in diverse varianten aangeboden. Verder veel ripped jeans (een coole jeans waarbij iedere scheur met een lapje denim hersteld lijkt te zijn) en rijke uitgewerkte, bleach denims.

 

Retour kinderkleding

Ben je een echte sportman? Dat komt mooi uit, want speciaal voor die boys heeft Retour kinderkleding een sportieve touch aan haar collectie toegevoegd. De kleding geeft een ‘sportief’ gevoel, lekker outdoor genieten, sporten en buitenspelen.

Bekijk de nieuwste collectie hier >>

 

Explosie van kleuren

We kunnen er niet meer omheen. Een explosie van kleuren is het deze zomer. Vrolijke zomer- en neonkleuren als geel, blauw en groen zien we in alle kleurvarianten. Voeg daarbij diverse roodtinten en denim blauwe kleurtinten en de jongens zullen gezien worden deze zomer!

 

Hippe fancy jackets, een denim shirt met een baseball collar en long style t-shirts. Zoals ieder seizoen brengt Retour Jeans ook een gevarieerde denimcollectie met een enorme diversiteit aan wassingen en fabrics. De wassingen gaan van clean tot heavy wash, waarbij het lijkt alsof de jongens lekker door de bossen hebben gestruind. De fabrics voelen altijd zacht en comfortabel aan, zoals de boys dat willen!

 

Nieuwsgierig naar de Retour kledingcollectie?

 

Bekijk en shop de nieuwe Retour kinderkledingcollectie o.a. bij:

Kleertjes.com