Claire's gratis ear piercing

07-02-2020 08:00

Wereldwijd is Claire's de ear piercingspecialist. Ze begonnen in 1978 met ear piercing en hebben tot heden wereldwijd al meer dan 100 miljoen oren gepierct. Dus maak je geen zorgen, je bent bij Claire's in veilige handen!

 

De piercings van Claire's zijn veilig, schoon en zacht voor je oren. Het Claire's ear piercingsysteem werkt zonder naalden en is veilig en hygiënisch. Hun ear piercingoorbellen zijn individueel verpakt en zijn vooraf gesteriliseerd in een state-of-the-art productiefaciliteit. Ze gebruiken alleen gespecialiseerde ear piercing oorbellen met scherpe stekers. Voor extra comfort werkt het piercinginstrument dat ze gebruiken soepel en snel. Het instrument raakt het oor tijdens de piercing niet aan. Alleen de vooraf gesteriliseerde oorbellenstekers piercen het oor.

Het beste gedeelte

Ear piercing bij Claire's is gratis bij aankoop van een starter kit. Dit bevat de piercingoorbellen van jouw keuze, standaard nazorglotion en exclusieve aanbiedingen voor toekomstige aankopen.

 

Jouw piercingopties

Zowel als enkele, een paar, en meerdere ear piercings, biedt Claire's de volgende service aan:

 

Dubbele oorlelpiercing - Twee ear piercingspecialisten zullen beide oren tegelijkertijd piercen. Dit is een geweldige optie voor jonge kinderen of iemand die een beetje nerveus is. We raden aan om voor deze service van tevoren een reservering te maken bij jouw winkel naar keuze.

 

Alle piercings zijn onderworpen aan leeftijdsrestricties. Vraag één van de medewerkers van Claire's voor meer informatie.

Nazorg

Bij Claire's bieden de medewerkers standaard nazorglotion aan zowel als een exclusieve Claire's Rapid nazorglotion.

 

Claire's Rapid nazorglotion is getest door dermatologen en kinderartsen.

 

Met gebruik van de Claire's Rapid nazorglotion kan je jouw oorlelpiercing na 3 weken wisselen. Op dit moment kan je de piercingoorbellen verwijderen als je dit wilt en onmiddelijk verwisselen door andere oorbellen met een stekertje. Oorbellenstekers moeten van chirurgisch staal zijn.

 

Met de standaard nazorglotion van Claire's moet je de piercingoorbellen voor 6 aaneengesloten weken in jouw oren laten zitten.

 

Jouw oren bij Claire's laten piercen is snel en veilig. Het is niet nodig om een afspraak te maken. Loop gewoon binnen bij jouw dichtstbijzijnde Claire's winkel en één van van de ear piercingspecialisten zal je graag van dienst zijn.