Dante stoer en betaalbaar in ZEEMAN

11-06-2020 08:00

Voor wie denkt dat een coole outfit alleen is weg gelegd als je er een flinke duit voor wilt betalen, bewijst de textiel gigant ZEEMAN keer op keer het tegendeel.

betaalbaar in ZEEMAN

Betaalbaar in ZEEMAN

En dat kan Dante beamen, of nee, Super Dante zoals hij zelf zegt. Want in zijn nieuwe outfit van ZEEMAN voor een kleine €15,00 voelt hij zich als een ware superheld. En terecht! Zijn zwarte vest met ‘ingebouwd’ masker in de capuchon is natuurlijk ook super cool! De dunne jogging stof maakt het een ideaal vest voor de voorzomer, wanneer het net even te fris is voor alleen een shirt.

 

Over shirts gesproken. Dante draagt een wit shirt met een pop-art opdruk met de tekst ‘kapow’. Voor ons een flashback naar de oude afleveringen van Batman en Robin. Ideale combinatie dan ook met het vest en het masker! Het shirt heeft echter nóg een special effect. Als het in contact komt met zonlicht, dan veranderd de opdruk van kleur! Een shirt met super powers zeg maar. Binnen is de opdruk wit en buiten, bij zonlicht, veranderen de letters in blauw, de midden kern in grijs en de buitenrand krijgt een gelige gloed.

betaalbaar in ZEEMAN

Legging voor jongens

Als dit niet in de smaak valt bij de mini mensjes, dan weten we het ook niet meer. Dante zijn outfit is afgemaakt met een zwarte legging. Legging? Ja legging! Want je kunt heel hip een dure broek met label kopen, met de titel ‘skinny fit jog’ of je koopt gewoon een legging bij de Zeeman. Op de ‘meisjes’ afdeling welteverstaan. Want ja, genderonderscheid is zo verleden tijd!

 

Als Dante zijn capuchon niet helemaal over zijn hoofd trekt, is zijn superhelden outfit een hele leuke, maar ook hele gewone outfit voor dagelijks gebruik. De dunne stof van de afzonderlijke items zijn heerlijk luchtig voor de zomerse dagen en lekker flexibel om vrijuit in te kunnen spelen en bewegen.

 

Dus als je nu binnenkort weer eens in het dorp of in de stad loopt, kijk gerust eens binnen bij Zeeman. Grote kans dat je naar buiten komt met een paar super(leuke) items!

betaalbaar in ZEEMAN