De Kidz-Art zomercollectie zorgt voor een zomer vol fun, kleur en comfort

04-04-2020 08:00

De Kidz-Art zomercollectie staat garant voor een zomer vol fun, kleur en comfort. Zo ook this time! En aan kleur geen gebrek, want dat heeft deze collectie in overdaad!

Kidz-Art zomercollectie

Kidz-Art zomercollectie

Al jaren lang is Kidz-Art een bekende naam op de kinderkledingmarkt. En een populair merk bij modemeisjes in de dop. Ontwerpster Mary Ann begon destijds met een collectie vol items die je nergens anders kon vinden, maar die zij wel miste in haar eigen ChildsCloset. Een collectie vol felle kleuren, batik en dip dye was geboren. En na zoveel jaar is dat nogsteeds de key van Kidz-Art. Een kleurrijke en vrolijke collectie ontwerpen met Mary Ann’s gedachtegoed in mind. Want wat kan je meisje meer energie geven dan een vrolijke en kleurrijke outfit?!

 

Esmee is zo’n meisje, helemaal happy in Kidz-Art! Geef haar eens ongelijk, want haar look is te gek. Vol kleur, pit en super comfy, wat wil je nog meer? Esmee draagt een fluor multi color legging van licht elastische stof. Zelfs aan de tailleband is gedacht, want die is mooi afgewerkt in print en glitter. Door de overdaad aan kleur is de legging super easy te combineren. Vandaag in combi met de mintgroene tanktop met zebra. De zebra deze keer niet in zwart-wit maar fleurig gestreept in de kleuren van de regenboog en zelfs met vrolijke bloem van tule tussen zijn oren. Klassiek te dragen, maar door de mesh bandjes heeft de top ook wat stoers.

 

Voor de frissere dagen is de set af te stylen met mooi en fris donkerblauw. Ook deze lekker weg te dragen door de lichte stretch in de stof. De combinatie van lief en stoer is hier ook weer doorgevoerd. Een ruffletje hier afgewisseld met mesh. Naast het donkerblauw een touch of neon en glitter. Esmee draagt haar outfit nu nog met een paar stoere sneakers, maar straks als het zonnetje doorbreekt kan deze look prima met kleurige sandaaltjes.

 

Bekijk >>HIER<< de Kidz-Art zomercollectie en de verkoopadressen.

Kidz-Art zomercollectie

Kidz-Art zomercollectie