De leukste denim jackets

17-04-2020 08:00

De denim jacket is weer terug van weggeweest. En hoe,  het spijkerjasje in simpele uitvoering lijkt verdwenen,  een gepimpt exemplaar is de must have deze zomer. Dit zijn de leukste denim jackets.

 

Deze toffe denim klassieker is helemaal anno 2020 versierd met zulke toffe details. You name it en het jasje van je dromen is verkrijgbaar.

 

Jackets met studs, grafitti of subtiele embroids, een simpele basic Kun je de denim jacket niet meer noemen. Ook de destroy-trend is helemaal losgegaan op het jeans jacket. Want tussen de bloemenprints en verfspatten door zijn de scheuren en gaten ook niet te missen. And we like it! Jij ook?

 

Vintage blijkt ook een grote inspiratiebron. Denk aan oversized jeansjackets en lange modellen.  Wij durven wel te stellen dat er vast en zeker een jack bij zit waar jouw je kleine miss behave’s modehartje sneller van gaat kloppen.

 

Destroyed denim

Stoer destroyed denim of met coole patches. Maar ook zoet en bohemian door bloemen en hier en daar een borduur accent. Liever een rustig ogend exemplaar? Een zwart denim jasje of grijs jeans jasje is ook heel cool. Toch de voorkeur voor blauw en zonder overdaad aan kleur? Dan is een kleur accent doormiddel van omslag of voering misschien het antwoord.

 

Shop >>HIER<< jouw favoriete denim jacket