Vingino by Daley Blind

23-05-2020 08:00

Edgar Davids met Monta en nu ook Daley Blind met Vingino. Naast voetballer mag dit talent zich sinds kort ook mode-ontwerper voor stoere jongens noemen! Ajax topper Daley Blind heeft in samenwerking met Vingino namelijk een te gekke collectie ontworpen.

Voor boys only, dus alles mocht stoer, ruig en football-like. Met recht gelukt, want een echte stoere jongenscollectie is het. Het kleurgebruik alleen al is stoer. De combinatie wit, zwart en rood is al een goede match maar geven ook een coole touch. Daley wil dat de jongens die zijn collectie dragen geïnspireerd worden hun passie te vinden en volgen. Of dit nu voetballen, hockeyen of een hele andere passie is. Daarmee ontwikkel je je eigen persoonlijkheid en dat is iets wat Daley heel belangrijk vindt. Hij weet dat in ieder geval als geen ander, want als zoon van bekende en voetballende vader is het ontwikkelen van een eigen persoonlijkheid extra belangrijk geweest. Inmiddels heeft Daley zich allang bewezen, dus tijd voor een nieuwe uitdaging.

De collectie bestaat uit stoere en comfortabele ontwerpen met vooral veel joggings en sweaters. Heerlijk voor in de winter en super comfy om in te spelen, voetballen en zeker ook geschikt voor naar school. De gehele collectie is mix and match te dragen, dus nooit meer ruzie over de juiste set. Naast sweaters ook longsleeves en t-shirts die weer tof zijn in combinatie met een vest of jack. Zelfs aan bijpassend ondergoed is gedacht, wat van Vingino eigenlijk altijd een schot in de roos is. Een collectors item in dat geval, in de kleuren van de collectie.

 

Bekijk >>HI ER<< de Collab collectie van Daley Blind

Vingino by Daley Blind