De Molo Vans collectie al gezien?

05-04-2020 08:00

Dit vinden we nou echt een toffe samenwerking, onze all time favorite old skool sneaker Vans en het superhippe kindermerk Molo.

 

Molo Vans collectie

Wie een beetje thuis is tussen de scandinavische merken weet dat Molo er één is die niet mag ontbreken in je lijstje.

Molo is echt een kindermerk dat bekend staat om zijn vrolijke kleuren en en printjes.

Als we spreken over creativiteit en jezelf kunnen uiten in kleding is Molo een perfecte match. Door de vele verschillende printjes hebben zowel de meiden als jongens genoeg keus.

Molo vans collectie

Zelf omschrijven ze hun stijl als urban met funky, kleurrijke designs, ik als liefhebber van de kleur zwart moet zeggen dat ook deze stijl mij aanspreekt. Voor kinderen vind ik het sowieso leuk om een vrolijke twist te geven aan een basic outfit of om gewoon all the way te gaan en van top tot teen in leuke mix and match designs.

Van deze samenwerking met een merk als Vans word ik dan ook wel heel erg blij. Ik ben al jaren fan van het merk Vans en mijn meiden konden natuurlijk niet achterblijven. Van hun eerste paar slofjes, het paartje met zachte zolen voor beginnende lopers tot aan de stoere comfortabele old skoolmodellen. Ook de slip-on modellen blijven een hit en schaf je een paar Vans aan dan weet je dat ze tijdloos zijn.

Voor een merk als Molo dat constant bezig is met duurzaamheid snap ik deze keuze voor deze samenwerking dan ook helemaal. Kinderen hebben behoefte aan kleding en schoenen waarin ze vrij kunnen bewegen, zich openlijk kunnen uitdrukken en de wereld kunnen ontdekken.

Persoonlijk ben ik het hier helemaal mee eens en kan zelf niet wachten tot mijn meiden zelf iets kiezen uit deze kleurrijke collectie. En mochten ze nou echt geen keuze kunnen maken dan doe ik dat natuurlijk met alle liefde voor ze! Check >>HIER<< de Molo collectie.

Molo Vans collectie