Cheaque is fashion op een eigen manier

18-04-2020 08:00

Cheaque is fashion op een eigen manier. No nonsense met een knipoog is de key naar jouw fashion feel.

 

Cheaque

Kleding die je inpakt met sprekende quotes en oneliners die niet alleen een glimlach op je gezicht bezorgen maar ook zeker meehelpen bij het zetten van een eigen statement. Zie het als een clean basic item die iedere look net wat meer skills geeft of jouw eigen stijl benadrukt. Met teksten als Tu t’ebelle en qua jounge, verpakt in een mooie vormgeving, wordt het kleden naar het karakter van jouw zoon of dochter wel heel erg letterlijk.

Cheaque

Snoupcont Tee

De Snoupcont Tee van Cheaque is Jolie dan ook op het lijf geschreven. Die is namelijk niet vies van een taartje, chocolaatje of ijsje. Niet voor niets is haar koosnaam Oempa Loempa, naar het dwergenvolk dat voorkomt in de chocolade fabriek van Willy Wonka. En hoe tof is het dan om dit met een knipoog én in een stoere look te showen!
Naast de zoete gebruikte roze met gele letters heeft de Snoupcont white kids t-shirt een all-over candy print. Het complete plaatje maar wel sugarless.

Ook de pasvorm mag er zijn. Het shirt valt mooi om het lichaam en voelt zacht en comfortabel aan. Jolie past nog niet zo heel lang in maat 128 en sommige items in deze maat kunnen haar nog best ruim zitten. Dit shirt niet en zou ook makkelijk door een kindje in maat 122 gedragen kunnen worden. Wij hebben de mouwtjes nog een keer omgeslagen, staat net even eigenwijzer.

Cheaque

Naast t-shirts en sweaters voor kids heeft Cheaque ook fashion wear voor baby’s,  the dad en the mom. Cheaque is dus al verkrijgbaar vanaf maat 56 voor baby’s tot en met maat XXL voor mannen. Meer zien van dit kledinglabel met toegankelijke boodschap? Klik dan >>HIER<< om naar de online store van Cheaque te gaan.

Cheaque

Cheaque

Cheaque