De musthaves voor op vakantie

03-06-2020 08:00

Vakantie, heerlijk. In Nederland, Europa of ergens ver weg, vakantie is iets waar we altijd en allemaal naar uitkijken. Ook met kids, want inpakstress is helemaal niet nodig met onze checklist! Dit zijn de musthaves voor op vakantie.

 

Een aantal items zijn namelijk echte musts voor elke vakantie, waar je dan ook naar toe gaat. Wij hebben ons Kids Magazine koffertje ingepakt!

 

De musthaves voor op vakantie

Een joggingbroek voor jongens is altijd handig. Zit lekker en staat leuk met verschillende looks. Voor de vakantie blijft comfort toch echt op nummer 1 staan. Deze short van Retour is in fris neon oranje, een makkelijk te combineren kleur en ook een perfect match met gebruinde beentjes.

 

Voor de meisjes een te lief jurkje, deze bijvoorbeeld, van het nieuwe merk OVS. Gemaakt van 100% katoen, dus draagt lekker luchtig weg. Perfect voor een bohemian look, waar je ook ter wereld bent. Leuk met een sandaaltje of draag ‘m makkelijk met een slippertje.

 

Een hoedje is altijd nodig. Zeker bij de zonnestralen vandaag de dag, die elk jaar maar scherper blijven worden. Een on trend modelletje en dus ook nog eens heel erg nodig om het bolletje van je modemeisje te beschermen.

de musthaves voor op vakantie

Om de zonnebrilletjes niet te vergeten! Deze modellen van Vingino hebben een UV-filter en is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Het ronde montuur is ook nog eens helemaal trendy, deze willen wij zelf wel! Het zwarte model is lekker strak, maar niet minder leuk. Lijkt op die van pappa en mamma!

 

Een strandbal mag je echt niet vergeten. Deze van HEMA is extra leuk met de 3D papegaai!

 

Een UV-tshirt saai? Echt niet! Molo weet als geen ander een te gekke swimwear collectie te ontwerpen. Dit t-shirt beschermd tegen de zon tijdens het bouwen van zandkastelen op het strand.

 

Babymeisjes niet te vergeten, die stralen deze zomer in dit leuke zwembroekje van Molo. Te cute met ruffles en roze zeedieren.