DEAL-75 voor kids en fashion moms

22-06-2020 08:00

DEAL-75 voor kids en fashion moms

DEAL-75 voor kids en fashion moms. Helemaal copy cat of beiden met een DEAL-75 sausje. Want, waar af en toe een compleet dezelfde look leuk is, is het ook leuk als je mini-me haar eigen stijltje ontwikkeld. En hoe leuk is het als jijals moederje daar dan op kleedt!

DEAL-75

Deal75

Even kort een opfrisser: Deal-75 is het label van ontwerpster Christa van Noordenburg. Na jaren ervaring bij verschillende grote merken trok ze de stoute schoenen aan en begon voor zichzelf. Een kledinglijn allereerst voor zelfbewuste moeders met eigenwijze dochters. Én het eerste merk waarbij de maten beginnen bij 122 en doorlopen naar damesmaten. Daar komt ‘zo moeder zo dochter’ om de hoek. Inmiddels een succes gebleken en mag ‘zo vader zo zoon’ ook worden toegevoegd, want ook de papa’s met stoere zonen kunnen terecht bij Deal-75.

DEAL-75

Senna rok

Terug naar onze dochter en moeder voor een dag. Vandaag zijn de rollen omgedraaid, want Esmée heeft haar look gekozen. De te gekke plissé Senna rok in mooi en chique goud met stoere band in zwart-wit. Heel comfortabel want de rok is gemaakt van polyester. In combi met een stoer t-shirt met rock invloeden. Stoere look dus, maar de rok is ook makkelijk te dragen met een basic t-shirt of op chique met een blouseje. Ook met de schoenen kun je a million ways op. Een paar stoere boots is perfect, maar gympen of een slippertje is ook helemaal oké.

Off shoulder jurk Fiene

Dan Debbie, ze gaat mee met de stoere look van Esmée. Niet helemaal hetzelfde, want Esmée steelt natuurlijk de show! Al is het met off shoulder jurk Fiene wel nek aan nek. De ruimvallende jurk heeft een elastische hals. Off shoulder dus, maar heb je dat liever niet dan kun je ‘m ook anders dragen. Jezelf fijn en zelfverzekerd voelen in je look is de key. De witte streepjes op de zwarte stof geven een chique gevoel, perfect in combi met de look van Esmée. Voor een sportieve look draag de jurk met een riempje of koordje zodat hij wat bloused, afgestyled met een paar boots of sneakers. Zonder riempje met een setje mooie (slee)hakken kan de jurk zo naar een bruiloft!

 

Shop >>HIER<< de collectie van DEAL-75

DEAL-75