Dit is de trend: Blouse met een twist

12-06-2020 08:00

Een basic item die dit seizoen zeker niet mag ontbreken in de garderobe van jouw kleine moppie. Deze zomer net ’n tikkie anders dan anders en met een stoere twist. Dit is de trend: Blouse met een twist!

 

Trend: Blouse met een twist

Want weet je, een katoenen blouse staat ieder meisje ge-wel-dig! Ja, ook jongens komen hierin als zichzelf voor de dag. Een blouse met een twist combineer je op de manier die haar aanstaat en dat in elk seizoen. Haar key piece dus. It’s all in the details. De witte blouse met een twist is helemaal hot. Welke twist hoor ik je denken. Denk aan zacht blauw en fris wit met ruffles, een streep, kant of een langer model blouse. Hoe je deze musthave voor girls combineert? Wij geven je maar wat graag  inspiratie.

 

Clean and Classic

Een witte of blauwe blouse met ruffles geven je genoeg mogelijkheden om te dragen. Ligt clean and classic helemaal in je straatje, pak dan die leuke chino van afgelopen zomer maar uit de kast. Pijpjes iets opgerold, een paar espadrilles of witte sneakers eronder en de eerste combi is een feit.

 

Casual feel

Toch liever meer een casual feel? Ook dan heb je genoeg uitvalswegen. Een loose fit jeans of salopette, wel hoogwater gedragen, bijvoorbeeld. Maar een all-over print legging of een flare pants zijn ook comfortabele alternatieven. Heerlijk in de zomer op een denim short en mooie sandalen aan.

 

Comfortabel en chic

Comfortabel en chic tegelijk deze zomer is de long blouse. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar de long white shirt en de long checked shirt van LoFff. Deze blouses zijn extra lang, dus superfijn om als jurkje te dragen. Tijdens de warme dagen met een slipper of sandaal. Maar voor nu geweldig met een legging en een sweater.

 

Sportief

Ook in een sportieve look komt de blouse goed uit. De oldskool jogger met witte bies komt nog beter uit de verf gecombineerd met een blouse. Maak het geheel weer af met een frisse witte sneaker. Succes verzekerd! Meteen een tip voor je eigen garderobe.

 

Vind >>HIER<< jouw verkooppunt