Zomercollectie Boris & Bink

14-03-2020 08:00

Boris & Bink

Palmbomen, ananassen en surfboards….het zijn de ingrediënten voor een te gekke zomer! De zomercollectie van Boris & Bink staat bol van dit soort toffe prints. Kom maar op met het mooie weer!

 

Met de zomercollectie van Boris & Bink kom je direct in zomerse sferen. De vrolijke kleuren en prints zorgen daar wel voor. En met de coole tekstprints en toffe fotoprints is de collectie helemaal gericht op de stoere binken onder ons.
Combineren doe je makkelijk met de verschillende items. Je hebt namelijk een ruime keuze uit shorts in een uni kleur of juist met een opvallende palmprint. Combineer zo’n short met één van de tanktops, poloshirt of T-shirts en je zomergarderobe kan niet meer stuk.

 

Eén van onze favorieten is de zachtgele sweater met ‘Aloha Dude’ teksprint. Een super kleur, geel is hot dit seizoen!, en een stoere tekstprint. Een sweater is daarnaast gewoon ideaal voor als het net iets frisser is. Want ook dat soort dagen komen, helaas, vaak genoeg voor in het voorjaar en de zomer.

 

De donkergrijze denim short is wel heel erg stoer. Ook dit item is weer makkelijk te combineren. Mini man draagt er een T-shirt bij met een surfboard fotoprint. Maar eigenlijk kun je met je ogen dicht een T-shirt van je Boris & Bink stapel uit je kledingkast pakken.

 

Maatinformatie
Boris & Bink maakt gebruik van combinatiematen. Mini man draagt hier maat 166/122. Hij is op dit moment ± 120 cm lang.

Boris & Bink

Boris & Bink

Boris & Bink zomer 2017

Boris & Bink zomer 2017

Boris & Bink zomer 2017

Verkoopinformatie
De kledingcollectie van Boris & Bink is verkrijgbaar in maat 92 t/m 176. Je shopt de collectie online maar ook in winkels verspreid over heel Nederland. Kijk hiervoor even op de website van Tuunte.
Boris & Bink heeft een uitgebreide zomercollectie met toffe T-shirts, short en tanktops met allemaal zomerse prints. Heel fijn is dat de kleding goed betaalbaar is. De hele zomercollectie van dit stoere en betaalbare merk shop je hier.