De nieuwe Retour Jeans zomercollectie

08-03-2020 08:00

De Retour zomercollectie al gespot? Nou, wij wel! En wij vinden het voor zowel de boys als de girls ge-wel-dig! Eentje vol kleur, hotte looks en hippe sets. We love it en zijn helemaal klaar om het te dragen!

 

Nieuwe Retour Jeans zomercollectie

Retour is al jarenlang een graag gezien merk. Met een grote collectie voor jongens en meisjes in alle maten is Retour Jeans altijd welkom in onze ChildsCloset. Deze zomer is Retour te vinden op een zomerse kermis. Denk aan de kleuren van de Caribbean en de fun van de kermis. Voor zowel jongens als meisjes, want met de zomer in aantocht kan kleur niet ontbreken.

Retour jeans zomercollectie

Boys

Voor de jongens is de collectie vol met blauw en frisgroen. Af en toe nog een vleug oranje en de kleur is meer dan aanwezig. Te vinden in longsleeves, t-shirts, joggingbroeken en shorts. Van toffe basic tee’s en polo’s tot t-shirts en vesten met prints die je doen denken aan de jungle. Allemaal on trend en helemaal Retour-like. Ook de keypieces van Retour zijn present, mooie jeans in verschillende fits en kleuren. Voor elke jongen een geschikte jeans en voor de zomer ook coole shorts in blauwe jeans, maar ook in fluor geel en oranje.

Girls

De meiden zijn deze zomer in print, print en nog eens print terug te vinden. Van streepjes gecombineerd met toffe opdruk tot felle kleuren gemixt met leopard. In ieder geval voornamelijk stoere looks waar elk meisje zich in kan vinden. Want de kleuren zijn meer dan uiteenlopend, van roze en perzik tot army groen en zwart. De collectie bestaat uit rokjes, t-shirts, sweaters en leggings. Off-shoulder is een trend die Retour omarmt en duidelijk terugkomt in de collectie. Net als bij de boys ook jeans voor elke chick. Skinny it is, in verschillende wassingen.

De nieuwe Retour Jeans zomercollectie bekijken doe je >>HIER<<