Leuke en betaalbare jongenskleding

29-03-2020 08:00

Op zoek naar een stoere jongensoutfit? TYGO en Vito heeft een collectie vol leuke en betaalbare jongenskleding.

 

Betaalbare jongenskleding

Deze zomer kleedt je in Tygo & Vito. Geïnspireerd op American Sports en surf dudes. Knallende kleuren, stoere prints en heerlijk comfortabele items. Of zoals ze zelf zeggen: vrolijk, comfortabel en prijsmatig interessant. De collectie is verkrijgbaar in maat 92 t/m 152. Wij zijn fan, gegarandeerd jij ook!

Inmiddels is de gehele zomercollectie bijna uitgeleverd. Van stars en stripes tot stoere hoodies in december. Kleurthema’s zijn nu nog wat donker maar daarmee passend met de tijd van het jaar. Voor nu leuk te combineren met de frisse kleuren van de latere leveringen. Bijvoorbeeld met de frisse pastels afgewerkt met neon kleuren in februari. Met deze levering ook toffe zomerjacks die het kijken zeker waard zijn. De laatste uitlevering in maart staat in het teken van surfen. Deze hoogzomer uitlevering met als grote inspiratiebron beach en surf en dat is duidelijk terug te zien. Beachy prints en zomerse kleuren in korte broeken en t-shirts. Alle uitleveringen zijn met elkaar te mixen en matchen. Op frisse zomeravonden match je een heerlijke stars en stripes sweater dus heel goed met een strandshort.

Voor nu in ieder geval alvast de zomer in de bol met deze stoere set. Wij combineren vandaag stoer oranje t-shirt uit de derde levering met een sweat short uit levering twee. Het t-shirt is van zacht materiaal en heeft een gefit model. Daardoor sluit het lekker aan en staat het pittig bij stoere jongens. Het sweat short is door de sweatstof ook heerlijk draagbaar. Met geinige letterprint en oranje detail een item die je a million ways kunt matchen met de hele collectie. Paar stoere sneakers of sandalen eronder en je straalt iedereen weg deze zomer!

 

Meer TYGO & vito zien? Of weten waar je deze betaalbare jongenskleding koopt kijk >>HIER<<