Kinderschoeneninspiratie

09-05-2020 08:00

Hebben jullie jullie zomerschoenen al in huis? Nog niet? Dan is het hoog tijd om hier snel over na te denken! De winterschoenen zijn nu echt wel afgetrapt en een tikkeltje te warm. Kijk snel mee voor een dosis kinderschoeneninspiratie.

 

Kinderschoeneninspiratie

Kinderschoenen voor jezelf zijn een heel belangrijk fashionitem. Bezuinig hier nooit op, want hoe beter je ze nu rond laat huppelen hoe minder voet- of andere lichaamsproblemen ze hier later mee krijgen. En in dit geval is ook wel hoe meer geld je uitgeeft aan de kinderschoenen hoe toffer de schoenen zijn. Mooi leer, geschikt om uitgebereid mee te spelen zonder dat de schoen gelijk stuk is en een voetenbed waar de kindervoetjes u tegen zeggen. Een investering die alles meer dan waard is.

 

Voor de jongens deze zomersneakers all over. Een makkelijke keus zou je zeggen, want dit is ook een type schoen waar je onze jongens alleen maar op ziet rondrennen. Toch is er zoveel keus dat het kiezen van jouw of zijn smaak nog best moeilijk is. Kies uit een allround sneaker van Nike of Adidas. Altijd goed, on trend en een model waar veel jongens blij van worden. Maar ook merken als HIP of Red-Rag weten wat jongens van nu willen. Hun collecties zijn daarom ook door een ringetje te halen. Vol frisse zomerkleuren in mooi leer, iets waar eigenlijk iedereen blij van wordt.

 

Voor de meiden altijd een uitgebreidere keus. Ga je als modemeisje voor een sneaker, laarsje, ballerina of ander meisjesmodel? En naast een gevarieerd aanbod aan modellen ook een gevarieerd aanbod in kleuren, prints en leer. Voor elk meisje wat wils. Van stoere sneakers van Pinocchio of sportief van Veja tot klassieke laarsjes van Clic! Ook in sandaaltjes een heleboel keus, simpel en functioneel of toch liever met glitters en kwastjes. Waar ga je voor?

 

Alle kinderschoenentrends bij een winkel?

Neem eens een kijkje bij mooieschoenen.nl

Kinderschoeneninspiratie