Mia is onze Moodstreet Darlin

16-05-2020 08:00

Alle stoere meiden verzamelen! Moodstreet is weer in de house met een collectie waar je direct verliefd op wordt. Bij deze ben je gewaarschuwd, want met een outfit van Moodstreet straal je echt iets uit!

 

Moodstreet Darlin

Moodstreet ken je waarschijnlijk al langer dan vandaag, in ieder geval lang genoeg om te weten dat de collecties altijd te gek zijn. On trend, met oog voor de draagster en ook nog eens comfy en betaalbaar. Alles waar jij als modemama van houdt. Ook deze zomer dus, een collectie voor stoere meiden die houden van een lekkerzittende en stoere look.

Moodstreet Darlin

Dit keer met als thema ‘Dare to Darlin’. Nu is elk meisje een schatje, maar met deze collectie zijn ze nog meer om op te vreten. Rood en roze gecombineerd met stoer zwart en army. Ook prints genoeg aanwezig, van leopard tot streep, maar ook vernieuwend artwork. Naast de kleurencombi’s ook nog een shiny detail hier en daar. Alleen dat klinkt al als een kekke collectie voor hippe chicks. Dit alles gecombineerd en terug te vinden in jurkjes, rokjes, shorts en uitgesproken tops. Voor elke darlin’ een eigen outfit, alles is oneindig met elkaar te combineren dus succes en een mooie look gegarandeerd.

Moodstreet Darlin

Onze Mia is ook verliefd! Terug te zien aan dat lieve en blije bekkie. Logisch ook, want kijk eens naar de outfit! Een simpel maar daarmee niet minder tof jurkje van leopard print in zachtroze in de mix met grijs. Voor de kille voorjaarsdagen leuk te combineren met army sokken met roze detail. In de zomer is het t-shirt-jurkje ook heel goed met blote beentjes en een sandaaltje te dragen. Om de look helemaal cool te maken een keypiece van een leer jasje. Met tof detail op de rug, Mia is nu een echte MoodStreet Darlin!

Shop Moodstreet Darlin >>HIER<<