Moodstreet Fellow, de collectie voor stoere fashion boys

14-05-2020 08:00

Moodstreet Fellow, de collectie voor stoere fashion boys die willen rondrennen in een meer dan comfortabele outfit. Ook deze zomer, want Moodstreet is uiteraard ook weer van de partij.

Moodstreet Fellow

De zomercollectie van Moodstreet is er weer een om door een heel groot ringetje te halen. En de jongens mogen deze collectie dan ook zeker niet over het hoofd zien. Want Moodstreet heeft namelijk waar een heleboel jongens naar op zoek zijn. Een comfy look waar je heerlijk in kan relaxen, chillen en spelen. Mamma’s schieten niet direct in de verdediging, want de collectie is naast dat ook on trend en echt wel fashion verantwoord.

Moodstreet Fellow

Het kleurenpallet is deze zomer stoer grijs en rood gecombineerd met geel, groen en blauw. Terug te vinden in verschillende graphics en prints. Een frisse maar toch stoere look waar veel jongens zich in thuis zullen voelen. Zo ook knappe Quinn. ​Hij koos zijn eigen look en waarschijnlijk doet hij dit voorlopig niet meer uit. Geef hem eens ongelijk! Een heus joggingpak en laat dat nou weer helemaal mogen komend seizoen. Quinn draagt de groene sweater met washed look. Lekker stoer en helemaal volgens de trends du jour. Leuk detail zijn de witte letters op de mouwen. Voor nu al direct draagbaar en straks tijdens frisse zomeravonden ook een echte musthave.

Moodstreet Fellow

Quinn combineerde deze sweater met bijpassende joggingbroek maar in een tegengestelde kleur. Een echte comfy outfit dit keer en met een paar stoere sneakers en bijvoorbeeld een denim jack een echte look voor stoere no-nonsens jongens. De Fellow  labels en koord in de band geven die extra touch. Quinn kan alle kanten op met deze collectie want ook een groene variant van deze broek ligt in zijn ChildsCloset. Deze broek heeft geen bies zoals de jogger die hij op de foto aan heeft maar de pasvorm is ook bij deze broek mooi smal. Moodstreet Fellow doet zijn naam zeker eer aan. Check >>HIER<< snel de rest van de Moodstreet Fellow collectie, want die mag er ook zijn!