Nieuwe Mingocollectie!

08-02-2020 08:00

Goed nieuws vandaag! De nieuwe zomercollectie van Mingo is uitgeleverd! Yeeey! Het kindermodemerk Mingo is de laatste jaren uitgegroeid van mooie basics, naar een uitgebreide collectie met zowel basics als echte trend musthaves! Maar alles in diezelfde sterke Mingo style. Ja mensen, Mingo heeft een nieuwe collectie om heel blij van te worden! Kijk en lees je mee?

De nieuwe zomercollectie van Mingo draait dit jaar echt om van die lange zomeravonden, waarbij de kids nog lekker aan het buitenspelen zijn. Waar je dan als ouder zo van geniet, dat je ze uiteindelijk veel te laat naar bed brengt. De nieuwe collectie draait om die warme zon op je huid, het zachte windje door je haar en met het gezin buiten ontdekken. Alles in warme, zachte kleurtonen. Prachtig! En door het gebruik van zachte, natuurlijke kleuren en verschillende materialen, komt deze sfeer ook echt tot uiting in deze nieuwe collectie. Er is gekozen voor een aantal nieuwe materialen en stijlen bij Mingo. We zien in de nieuwe zomercollectie veel linnen en voor de hydrofiele doeken is er gekozen voor een moslimkwaliteit. De vestjes zijn heerlijk zacht door de cashmere die erin is verwerkt. Voor baby's zijn er ook een aantal nieuwe stijltjes en accessoires toegevoegd. Kortom, een mooie kindermodecollectie, waar ja al vanaf babytijd fan van kunt worden!

Goed nieuws dus vandaag! De nieuwe Mingocollectie is uitgeleverd! Surf snel naar de webshop van Mingo en shop jouw favoriete items! En hoewel de zomer nog wat ver weg lijkt, is dit toch een collectie waar je niet mee wilt wachten…. HAVE FUN!

Klik hier om naar Mingo te gaan

Wat vind jij van de nieuwe Mingocollectie? Laat wat van je horen! Vindt Mingo leuk!!

Klik hier om naar Mingo te gaan!