Palm tree print in de schijnwerpers voor onze legends

19-03-2020 08:00

Het kan ons niet snel genoeg gaan, was het maar alvast zomer. Maar helaas zien we de temperatuur niet snel genoeg stijgen. Gelukkig brengt deze zomerse print ons nu al in zomerse sferen. Voor de perfecte zomerzon look, vadaag de palm tree print in de schijnwerpers.

 

Palm tree print

De perfecte belofte voor de lente en zomer van 2020. Opvallend en en helemaal fashion proof in deze sunny items van Legends22. De collectie is inmiddels al even verkrijgbaar en verdeeld over meerdere thema’s. De collectie loopt door vanaf de lente naar de warme zomer. En laten wij daar nou helemaal aan toe zijn.

 

Je komt er eigenlijk niet meer omheen: de palmboom print is dé trend voor zomer 2020. En mag niet ontbreken in de BoysCloset. Wij geven jullie dan ook wat graag een voorproefje op een heerlijke zomer en good vibes only gevoel.

 

Levendige prints op soepele stoffen, zie je terug op modische shirts, comfortabele sweaters en een makkelijk te dragen vest. Gecombineerd op een los vallende short in diep tropische kleuren. Een scala aan blauw- en groentinten met af en toe een rode touch. Paradijselijk en vol fauna.

 

Short aan en knietjes bloot. Niets zit comfortabeler dan een broek die niet knelt en waar je lekker in kan rond rennen zonder dat je eraan blijft hangen. En als die zomer short dan ook nog eens te combineren is met plenty aan shirts uit de Legends 22 collectie ben je in een poep en scheet summer ready. Want iedere jongen houdt toch van een surfdude look?

 

De juiste kleuren, een stoere print. Nu nog een knappe legend die deze tropische blij makers met veel plezier zal dragen. Succes verzekerd.

 

Legends22 is >>HIER<<