Badmodetrends voor kids

11-03-2020 08:00

Dit zijn de badmodetrends voor kids. Zomer en zwemmen gaan heel goed samen door een deur. Redenen genoeg om maar weer eens verder te lezen, want ook in badmode is genoeg te shoppen! Voor jongens als meisjes, van groot tot klein en verkrijgbaar in allerlei kleuren, prijzen en maten. De tijd voor bikini’s en zwembroeken is geopend, de winkels liggen er ondertussen echt vol mee.

 

Badmodetrends

Grappig is dat de huidige trends op kleding gebied gemakkelijk worden doorvertaald naar badmode. Zo zie je veel dierenprintjes, kleur en ook de floral trend, vertaald naar bloemen, bladeren en jungle-achtige prints, is vertegenwoordigd. Van bikini tot badpak, waar loop je het liefst in? Voor de jongens zwembroeken in allerlei kleuren en maten. Van lang tot kort en van short tot strakke zwembroek. Naast dat waarschijnlijk elke kleur vertegenwoordigd is, zijn ook een heleboel prints van de partij. Voor de jongens een streep hier, dier daar en ook de jungle print van palmboom tot apenkop is present. Allemaal verpakt in een zwemproof stofje zodat de beach boys lekker kunnen ravotten op het strand.

 

Zoals gezegd worden de huidige modetrends gemakkelijk doorvertaald naar badmode. Een grote trend van dit seizoen en helemaal back to business zijn de grote logo’s en merken die overal waar maar kan op gedrukt zijn. Zo ook bij badpakken, bikini’s en zwembroeken. Merken als Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Kenzo en DSquared2 doen hier graag aan mee. Ook de wat kleinere merken zoals Retour gaan mee in deze trend en maken naam met hun eigen merklogo. Tof staat het zeker, door de juiste kleur zwembroek voor de boys en het mooie ontwerp badpak of bikini bij de girls steel je straks de show op het strand!

 

Shop  >>HIER<<  de badmodetrends voor kids.